Başkan Selçuk'tan Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Başkan Selçuk'tan Örnek Davranış

Başkan Selçuk\'tan Örnek Davranış

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kızılay’a kan bağışında bulunarak vatandaşlara örnek olurken, Kızılay Kan Alım Merkezine de klima hediye etti.

10.07.2015 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kızılay'a kan bağışında bulunarak vatandaşlara örnek olurken, Kızılay Kan Alım Merkezine de klima hediye etti.

Manisa Kızılay Kan Merkezi ile Sarıgöl Kızılay Şubesi tarafından düzenlenen kampanyasına kan bağışında bulunarak destek veren Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Kan bağışı çok önemli. Bu nedenle ilçenin önde gelenlerinin de kan bağışında bulunarak vatandaşlara örnek olması çok önemlidir. Özellikle yaz aylarında kan sıkıntısı ortaya çıkmaktadır. Sağlıklı olan vatandaşlarımızın kan vermelerini önermekteyim." diye konuştu.

Öte yandan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl Kızılay Şubesi tarafında bu yıl hizmete sokulan Kızılay Kan Alım Merkezine de klima hediye etti. Sarıgöl Kızılay Şubesi Başkanı Yusuf Tüfekçi, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'a teşekkür ederek, "Başkanımızın kan merkezimize bağışladığı klima sayesinde sıcak günlerde vatandaşlarımızın serin bir ortamda kan bağışı yapmalarını sağlayacağız. Başkanımıza teşekkür ederiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Selçuk'tan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement