Başkan Selmanoğlu'dan Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Başkan Selmanoğlu'dan Örnek Davranış

Başkan Selmanoğlu\'dan Örnek Davranış

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, geçtiğimiz aylarda düzenlenen liseler arası ses yarışmasında dereceye giren öğrencilere diz üstü bilgisayar hediye etti.

20.09.2012 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarete Elazığ Belediyesi Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu, Belediye Meclis Üyesi Kazım Sanaç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Tekin Bulut ve düzenlenen yarışmada dereceye giren Necip Güngör Kısaparmak İletişim Lisesi öğrencilerinden Esengül Işık, Güzel Sanatlar Lisesi'nden Burakcan Atalay katıldı.

Gençlik Merkezi olarak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz diyen Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Tekin Bulut açıklamasında şunları söyledi:

"Haziran ayında düzenlenen liseler arası ses yarışmasında birinci olan öğrencilerimize başkanımız diz üstü bilgisayar hediye etti. Bizlerde başkanımızın hediyelerini almaya geldik. Elazığ gençliği adına Belediye Başkanımıza minnettarız. Başkanımız sanata, sanatçıya, spora, sporcuya her zaman destek oluyor."

Gençlik Merkezi'nin düzenlemiş olduğu liseler arası ses yarışmasını yakından takip ettiklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

"Genç arkadaşlarımız çok güzel bir performans sergilediler. Bizlerde o gün arkadaşlarımıza diz üstü bilgisayar sözü vermiştik. Bu günde sözümüzü tutuyoruz. İnşallah eğitim hayatlarında da başarılı olurlar ve dereceler kazanırlar."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Selmanoğlu'dan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement