Başkan Şemsettin Akağaç: "Polis ve askerimiz gece gündüz mesai yapıyor" - Son Dakika
Yaşam

Başkan Şemsettin Akağaç: "Polis ve askerimiz gece gündüz mesai yapıyor"

Başkan Şemsettin Akağaç: "Polis ve askerimiz gece gündüz mesai yapıyor"

Kütahya'nın Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, İl Genel Meclis üyesi Şaban Türk ile birlikte trafik kontrolü yapan kolluk kuvvetlerini ziyaret etti.

11.05.2020 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, İl Genel Meclis üyesi Şaban Türk ile birlikte trafik kontrolü yapan kolluk kuvvetlerini ziyaret etti.

Başkan Şemsettin Akağaç yaptığı açıklamada, "Korana virüs (Covid-19) salgınına karşı mücadele kapsamında, görev yapan İlçe Emniyet ve Jandarma Trafik Amirliği'ne bağlı ekipleri görev yerlerinde ziyaret ederek,Trafik Haftalarını kutladık.Görevlerinde başarılar diledik. Onların gece gündüz bizler için yaptıkları fedakar mücadelelerinde yanlarında olmak istedik. İnşallah kısa sürede bu salgından ilimiz ve ülkemiz kurtulacaktır. Tüm kolluk kuvvetlerimize Allah kolaylık versin" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Şemsettin Akağaç: 'Polis ve askerimiz gece gündüz mesai yapıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'te Tır İstinat Duvarına Çarptı
    14:38 İzmit'te Tır İstinat Duvarına Çarptı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada, bakıma giden bir tır istinat duvarına çarptı. Sürücü hafif yaralı olarak kurtuldu. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Şimşek'ten dedikoduları bitiren açıklama: Cumhurbaşkanımızın desteği tam
    14:27 Bakan Şimşek'ten dedikoduları bitiren açıklama: Cumhurbaşkanımızın desteği tam

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında kriz olduğu iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı. Bakan Şimşek, "Bir süredir yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz" dedi.

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu
    14:20 AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu

    AŞTİ'ye 5-15 Nisan 2024 tarihleri arasında 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken, toplam 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar peronları doldururken, toplam 17 bin 662 otobüs de AŞTİ'ye giriş-çıkış yaptı. Yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Adana'da Gölete Düşen Genç Hala Bulunamadı
    14:14 Adana'da Gölete Düşen Genç Hala Bulunamadı

    Adana'nın Kozan ilçesinde 6 gün önce gölete düşen genç hala bulunamadı. Ankara'dan Ramazan Bayramı tatili için ailesinin yanına gelen Oktay Sarıtiken (35), balık tutarken gölete düşerek kayboldu. Arama çalışmaları 6. gününde devam ediyor.

  • Kaymakam, intihar teşebbüsünde bulunan şahsı ikna ederek çatıdan indirdi
    14:12 Kaymakam, intihar teşebbüsünde bulunan şahsı ikna ederek çatıdan indirdi

    Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde intihar teşebbüsünde bulunan 40 yaşındaki şahsı Kaymakam Mehmet Alperen Başkapan, çatı katına çıkarak onu ikna ederek aşağı indirdi. Şahıs daha sonra Kaymakamlık makamında yetkililerle görüştü.

  • Muğla'da Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu
    14:08 Muğla'da Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Türkmenistan uyruklu Nurullah Shukurova isimli genç, odasında ölü bulundu. İş arkadaşları tarafından ulaşılamayan Shukurova'nın hareketsiz yattığını görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Shukurova'nın epilepsi hastası olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi.

  • Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı
    13:54 Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo olarak kullanılan ambar kısmında çıkan yangın panik yarattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma işlemlerini tamamladı.


Advertisement