Başkan Şengöl'den Halk Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Şengöl'den Halk Eğitime Destek

Başkan Şengöl\'den Halk Eğitime Destek

Isparta’nın Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Halk Eğitimi Merkezi için Ada Yolu üzerine teşhir ve satış standı yapılacağını bildirdi.

04.01.2018 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'nın Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Halk Eğitimi Merkezi için Ada Yolu üzerine teşhir ve satış standı yapılacağını bildirdi.

Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Şanal ve kursiyerler Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü ziyaret etti. Ziyarette Şanal, "Başkanımızla karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Belediye Başkanımızın Halk Eğitimi Merkezimizin, belediyemize götürdüğü bütün taleplerinin karşılandığını dolayısıyla küçük bir teşekkür ziyareti ile de bize düşen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Bu ziyaret aynı zamanda yapacağımız çalışmalara kaynak teşkil etmesi açısından başkanımızın görüşlerinin paylaşıldığı güzel bir ziyaret oldu" dedi.

Şanal, "Eğirdir Belediyesinin yapımına devam ettiği ahşap dükkanlardan birini Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze tahsis edeceği müjdesini aldık."

Ziyaretin sonunda Ali Şanal, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e Halk Eğitimi Merkezinde öğretmen ve kursiyerlerin yaptığı Eğirdir temalı rölyef ve çiniden oluşan hediyeler takdim etti. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Şengöl'den Halk Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement