Başkan Serpil Öğüt'e Teşekkür Plaketleri Verildi… - Son Dakika
Güncel

Başkan Serpil Öğüt'e Teşekkür Plaketleri Verildi…

Başkan Serpil Öğüt\'e Teşekkür Plaketleri Verildi…

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt'e, eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaket verildi.

06.12.2016 08:39  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri kısa bir süre önce dört ayrı ihtiyaç sahibi okulu ziyaret ederek, öğrencilere toplam 300 hediye paketi vermiş ve kırtasiye - okul çantası yardımında bulunmuştu.

Maşuklu Hayrittin Çolakoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Songül Danacı ve Karlısu Hürriyet ilköğretim Okulu Müdürü Kazım Coşkun, Dernek Başkanı Serpil Öğüt'e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket verdi.
Düzenlenen plaket törenlerine, Dernek Başkanı Serpil Öğüt, Zorkun Medya Sahibi Gazeteci Hüseyin Zorkun, okul müdürleri, dernek üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul ziyaretine katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Dr. Mehmet Altınöz, Maşuklu Hayrittin Çolakoğlu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ilk törende eğitim adına yapılan bu tür çalışmaları takdir ile karşıladıklarını ifade ederek, plaketin birini kendi elleriyle verdi.

Başkan Öğüt, eğitim alanında ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmaya devam edeceklerini belirterek, verilen plaketlerden dolayı yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Serpil Öğüt'e Teşekkür Plaketleri Verildi… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement