Başkan Şirin'e 'Altın İmza Başarı Ödülü' - Son Dakika
Politika

Başkan Şirin'e 'Altın İmza Başarı Ödülü'

Başkan Şirin\'e \'Altın İmza Başarı Ödülü\'

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Medya HD yayın kuruluşunun ülke çapında yaptığı anket ve oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda alanında başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara verilen ‘Altın İmza Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

30.11.2017 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Medya HD yayın kuruluşunun ülke çapında yaptığı anket ve oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda alanında başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara verilen 'Altın İmza Başarı Ödülü'nün sahibi oldu. Turgutlu'nun köklü tarihini gün yüzüne çıkaran Kent Müzesi ile layık görüldükleri ödülü kendilerine destek olan Turgutlu halkı adına aldığını söyleyen Başkan Şirin, "Bu gurur Ege'nin Anadolu'ya açılan kapısı, değişen ve gelişen memleketimiz Turgutlu'nundur" dedi.

Medya HD tarafından ülke çapında yaptığı anket ve oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda alanında başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara verilen Altın İmza Başarı Ödülü töreni, iş, sanat, siyaset ve spor alanında önemli isimlerin katıldığı program ile gerçekleştirildi. Ankara TheGreen Park Otel'de düzenlenen törende Altın İmza Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Turgutlu Kent Müzesi ile ödüle layık görüldü. Ödülünü AK Parti Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç'ın elinden alan Başkan Şirin, kendilerini ödüle layık gören jüriye ve ankete katılan herkese teşekkür etti.

"Bu gurur Turgutlu'nun"

Ödül töreninde yaptığı konuşmada Manisa'dan ve Turgutlu'dan selam getirdiğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Öncelikle bizlere bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum. Bu gurur Turgutlu'nundur. Ödülü de Turgutlulu hemşerilerim adına almaktan mutluluk duyuyorum. Köklü Türk tarihine saygı gösteriyor ve gelecek nesillere aktarmak için çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda da 3 yıllık görev süremizde önemli bir yol kat ederek, başarı elde ettiğimize inanıyorum. Zafer Kalkınma Ajansı'nın da desteğiyle ilçemize kalıcı bir eser kazandırdık. Bu noktada mutluyuz, gururluyuz. Memleketimize dair pek çok tarihi dokuyu gözler önüne serdiğimiz ve Manisa'da da dikkat çeker noktaya getirdiğimiz Kent Müzemizde bizlere destek olan hemşehrilerime sizlerin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Siz değerli konuklarımızı Turgutlu'da ağırlamaktan mutluluk duyarız. Sizleri Ege'nin Anadolu'ya açılan kapısı Turgutlu'ya ve elbette bizlere ödül kazandıran Kent Müzemizi ziyaret etmeye davet ediyorum. Organizasyonda emeği geçen ve Kent Müzemizi ödül ile taçlandıran Medya HD ekibine teşekkür ediyor, yayın hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Altın İmza Başarı Ödül Törenine; AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Meslek İdaresi Daire Başkanı Dr. Fuat Uzun, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Denizli Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Zonguldak Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Bahçeşehir ve Uğur Okulları Kurucusu Murat Kahriman, Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer, Belediye Başkanlar Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır ve Kültür Bakanlığı Sanat Yönetmeni Necmettin Akben katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Şirin'e 'Altın İmza Başarı Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.


Advertisement