Başkan Söğüt, esnafla bir araya geldi - Son Dakika
Yaşam

Başkan Söğüt, esnafla bir araya geldi

Başkan Söğüt, esnafla bir araya geldi

Hereke'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Körfez'i birlikte yöneteceğiz" dedi.

04.08.2019 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hereke'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Körfez'i birlikte yöneteceğiz" dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke'de esnafla buluştu, vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Başkan Yardımcısı Faruk Denli'nin de katıldığı ziyaretlerde bölge esnafıyla bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, "Göreve gelirken, 'ortak akıl ve birlikte yönetim' dedik. Bu doğrultuda da sizlerin görüş ve önerileri ile yol haritamızı belirledik, yapacağımız projeleri hazırladık.Körfez'i birlikte yöneteceğiz. Bunu yaparken de herkese karşı adil, eşit ve şeffaf olacağız. İstişare önemli. Sizleri dinlemek, görüşlerinizi almak için de sürekli olarak esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Taleplerinizi tek tek not alıyoruz. Eksikliklerimiz elbet olabilir. Bunları da sizlerle birlikte tek tek kapatacağız" diye konuştu.

Daha sonra bölgedeki esnafları da ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, vatandaşların çay ikramını da kırmadı ve birlikte sohbet ortamında çayları içti. Burada konuşan Söğüt, " Eksik gördüğümüz yanlarımızı, öneri ve taleplerinizi bize bildirin. Bundan asla çekinmeyin. Ben, başkan yardımcılarım ve müdürlerim sizlere bir telefon kadar yakın" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Söğüt, esnafla bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin'de trafik kazası: 1 kişi yaralandı
    15:29 Mardin'de trafik kazası: 1 kişi yaralandı

    Mardin'de meydana gelen trafik kazasında, Ömerli-Yeşilli kara yolunda bir otomobil şarampole devrildi ve sürücü yaralandı. Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Mardin Büyükşehir Belediyesi Mevsimlik Çiçeklendirme Çalışmalarına Devam Ediyor
    15:29 Mardin Büyükşehir Belediyesi Mevsimlik Çiçeklendirme Çalışmalarına Devam Ediyor

    Mardin Büyükşehir Belediyesi, şehrin giriş noktaları, cadde, orta refüj ve kavşaklarda mevsimlik çiçeklendirme çalışması yaparak kentin daha modern ve yaşanılabilir bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Ayrıca, kent genelinde ve tüm ilçelerde 400 bin mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştirilecek ve orta refüj, park ve bahçelerde yabani otlarla mücadele çalışmaları devam ediyor.

  • Karaman'da Kayalıklarda Mahsur Kalan Oğlak Kurtarıldı
    15:25 Karaman'da Kayalıklarda Mahsur Kalan Oğlak Kurtarıldı

    Karaman'ın Bozkandak köyünde bir çiftçiye ait oğlak, kayalıklar arasında mahsur kaldı. Köylülerin kendi çabalarıyla oğlağı kurtaramaması üzerine AFAD ekiplerinden yardım istendi. AFAD ekipleri, oğlağı bulunduğu yerden kurtararak sahibine teslim etti.

  • Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı
    15:24 Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan anne ve oğlu, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kazada yaralanan anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı
    15:19 Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı

    Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katıldı. Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzünü boyadı, oyun oynadı ve çocuklara bisiklet vereceklerini müjdeledi. Şenlikte konuşan Yılmaz, organizasyonda görevli herkese teşekkür etti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Uçurtma Şenliği'ne Konuk Ülke Çocukları Ziyaret Etti
    15:18 Antalya Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Uçurtma Şenliği'ne Konuk Ülke Çocukları Ziyaret Etti

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Çocuk ve Uçurtma Şenliği kapsamında Antalya'ya gelen konuk ülke çocukları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer'i ziyaret etti. Genel Sekreter Tuncer, çocukların bayramını kutlayarak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

  • Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Kutlamaları
    15:16 Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Kutlamaları

    Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla başladı. Minik öğrenciler, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayramı farklı etkinliklerle kutladılar.

  • Antalya'da tır çocuğa çarptı, çocuk hayatını kaybetti
    15:15 Antalya'da tır çocuğa çarptı, çocuk hayatını kaybetti

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde yola çıkan 15 yaşındaki çocuğa tır çarptı. Ağır yaralanan çocuk, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Hakkari'de heyelan sonrası düşme tehlikesi bulunan kayalar dağcılar tarafından düşürülüyor
    15:13 Hakkari'de heyelan sonrası düşme tehlikesi bulunan kayalar dağcılar tarafından düşürülüyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen heyelanların ardından kara yoluna düşme tehlikesi bulunan kayalar, 4 kişilik dağcı grubu tarafından düşürülüyor. Karayolları ekipleri tarafından başlatılan çalışmada, dağcılar yaklaşık 170 metre yüksekliğe tırmanarak kaya parçalarını indiriyor. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, yola düşen kaya parçaları da temizleniyor. Dağcılar, çalışmalarını güvenli bir şekilde sürdürdüklerini ve bir hafta sürecek olan çalışmanın sonunda tehlikeleri bertaraf etmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

  • Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    15:13 Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birbirinden renkli etkinliklerle festival havasında kutlamaya hazırlanıyor. Konserler, atölye etkinlikleri ve kortej yürüyüşü gibi etkinliklerle coşku doruğa çıkacak.


Advertisement