Başkan Soner Çetin, Afrin Şehitleri İçin Mevlüt Okuttu - Son Dakika
Güncel

Başkan Soner Çetin, Afrin Şehitleri İçin Mevlüt Okuttu

Başkan Soner Çetin, Afrin Şehitleri İçin Mevlüt Okuttu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan askerler ve tüm şehitler için mevlüt okuttu.

27.01.2018 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit olan askerler ve tüm şehitler için mevlüt okuttu. Mevlütte lokma ve Türk bayrağı dağıtan Başkan Çetin, "Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. ve ne yazık ki, Afrin'de şehitlerimiz var. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır. Büyük Önder Atatürk'ün 'Yurtta sulh cihanda sulh' sözü rehberimizdir. Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir" dedi.

Başkan Çetin Afrin'i unutmadı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Afrin'i unutmadı. Başkan Çetin, Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Zeytin Dalı operasyonunda Afrin'de şehit düşen askerler ve tüm şehitler için Mahfesığmaz Mahallesi Mahmut Karaaslanyigit Cami'nde mevlüt okuttu. Cuma namazı öncesinde düzenlenen mevlüde vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Başkan Soner Çetin, cami avlusunda vatandaşlarla selamlaşırken, mevlüt sonrası vatandaşlara lokma ve Türk Bayrağı dağıtıldı.

"Dualarımız Mehmetçiğimizle beraber"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. Bugün Karaaslanyiğit Cami'mizde yurttaşlarımızla birlikte, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Afrin'de şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dualar okutmak üzere toplandık. Ne yazık ki, Afrin'de şehitlerimiz var. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır. Büyük Önder Atatürk'ün 'Yurtta sulh cihanda sulh' sözü rehberimizdir. Kahraman Mehmetçiğimiz tüm unsurları ile vatanın birlik ve bütünlüğü için mücadele etmektedir. Şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyor, acılarını en derinden paylaşıyorum. Terörün bir an önce sona erip barışın sağlanması en büyük temennimizdir. Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Soner Çetin, Afrin Şehitleri İçin Mevlüt Okuttu - Son Dakika


Advertisement