Başkan Soydan'ın Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Soydan'ın Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü mesajı

Başkan Soydan\'ın Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, Jandarma Teşkilatının 181'inci kuruluş yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

13.06.2020 15:29  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, Jandarma Teşkilatının 181'inci kuruluş yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında, "Jandarma teşkilatımız dün olduğu gibi bugün de, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaktadır" ifadelerine yer veren Başkan Soydan, sözlerine şöyle devam etti;

"Tanzimat Fermanının ilan edildiği 1839 yılı ile Asakir-i Zaptiye Nizamnamesinin (Askeri Kolluk Tüzüğü) yürürlüğe girdiği 14 Haziran günü birleştirilerek, 14 Haziran 1839 tarihi, Jandarma'nın kuruluş tarihi olarak kabul edilmiştir. Ülkemizin güvenliği için zaman kavramı gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren demokratik değerleri ve insan haklarını esas alan üstün vazife ve hizmet anlayışıyla Jandarma teşkilatımızın 181'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Jandarma teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini ve kabiliyetiyle daima takdiri hak etmiş, aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla da aziz milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır. Ülkemizin zor günler geçirdiği Korona virüs (Covit19) salgınında ilçemiz başta olmak üzere tüm yurtta Jandarma teşkilatımız özverili bir şekilde halkımızın yanında olmuştur.Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma teşkilatımızın 181'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Soydan'ın Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement