Başkan Subaşıoğlu'ndan Ertuğrul Özkök'e Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Subaşıoğlu'ndan Ertuğrul Özkök'e Başsağlığı Ziyareti

Başkan Subaşıoğlu\'ndan Ertuğrul Özkök\'e Başsağlığı Ziyareti

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Hüdai Oral’ın eşi, Hürriyet Gazetesi Başyazarı Ertuğrul Özkök’ün kayınvalidesi Perihan Oral’ın Denizli’deki evini ziyaret etti.

02.06.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Hüdai Oral'ın eşi, Hürriyet Gazetesi Başyazarı Ertuğrul Özkök'ün kayınvalidesi Perihan Oral'ın Denizli'deki evini ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu ziyarette Ertuğrul Özkök'e başsağlığı diledi.

Türkiye'nin ilk Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Denizlili siyasetçi Hüdai Oral'ın eşi, Hürriyet Gazetesi Başyazarı Ertuğrul Özkök'ün de kayınvalidesi Perihan Oral tedavi gördüğü bir özel hastanede yaşamını yitirdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Başkan Yardımcısı Ayhan Mazıoğlu ile birlikte Oral ailesinin Denizli'deki evini ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu ziyarette Ertuğrul Özkök ve eşi Tansu Özkök'e başsağlığında bulundu.

HÜDAİ ORAL KİMDİR?

1925 yılında Buldan'da dünyaya gelen Denizlili siyasetçi Hüdai Oral, 13 Şubat 2005 yılında hayata gözlerini yumdu 12.13.14.15. ve 18. Dönem milletvekilliği ve meclis başkan vekilliği yapan Denizlili Türk siyasetçi, Türkiye'nin ilk Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak tarihe adını yazdırmıştı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Subaşıoğlu'ndan Ertuğrul Özkök'e Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement