Başkan Sümer'den Atatürk Sevdalısı Berber'e Ödül - Son Dakika
Güncel

Başkan Sümer'den Atatürk Sevdalısı Berber'e Ödül

Başkan Sümer\'den Atatürk Sevdalısı Berber\'e Ödül

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Demirciköy beldesinde yaşayan, 45 yıllık berber Mehmet Özbek (60), Belediye Başkanı Turan Sümer tarafından teşekkür belgesi ve el yapımı ağaç oyma Atatürk tablosu ile ödüllendirildi.

04.11.2017 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Demirciköy beldesinde yaşayan, 45 yıllık berber Mehmet Özbek (60), Belediye Başkanı Turan Sümer tarafından teşekkür belgesi ve el yapımı ağaç oyma Atatürk tablosu ile ödüllendirildi.

Yarım asırlık berber Mehmet Özbek, Meslek hayatının son 30 yılını Demirciköy beldesinde berberlik yaparak geçirdiğini, bu süre içinde Cumhuriyet berberi adlı dükkanından Atatürk fotoğraflarını hiç eksik etmediğini belirtti.

Demirciköy Beldesi Belediye Başkanı Turan Sümer, çalışan her esnafın yanında olduklarını ve destek verdiklerini ifade etti, Sümer " Beldemizde uzun yıllar berberlik yaparak yaşamını sürdüren Atatürk sevdalısı Mehmet Özbek'i teşekkür belgesi ile onurlandırıp, bir de el yapımı ağaç oyma Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti tablosu hediye ettik" dedi. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Sümer'den Atatürk Sevdalısı Berber'e Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement