Başkan Tartan: "Oylar Bu Kez Ak Güvercine" - Son Dakika
Yerel

Başkan Tartan: "Oylar Bu Kez Ak Güvercine"

Başkan Tartan: "Oylar Bu Kez Ak Güvercine"

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Belediye Başkan Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Gültepe, İsmetpaşa ve Ballıkuyu’daki semt merkezlerinde otuzun üzerinde muhtar ile bir araya geldi.

26.02.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Belediye Başkan Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Gültepe, İsmetpaşa ve Ballıkuyu'daki semt merkezlerinde otuzun üzerinde muhtar ile bir araya geldi. Buluşmalara Konak Belediyesi semt merkezlerinin kursiyer kadınları ve mahalle sakinleri de hazır bulundu. Kadınların ve muhtarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, geride kalan beş yıl boyunca ayrım gözetmeden herkesi kucakladıklarını ve kenti muhtarlarla birlikte yönettiklerini söyledi. Tartan, "Yerel yönetimlerde siyaset olmaz, olmamalı. Biz beş yıldır kadınlarımız ve muhtarlarımızla birlikte Konak'ı yönettik. Bu seçimde de siyaset değil, hizmet için yola çıkan bizlere destek vereceğinizi biliyorum. Ağzımızın tadı kaçmasın, huzurumuz bozulmasın. 30 Mart'ta oylar Ecevit'in partisine, ak güvercine" dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile yaşanan yetki karmaşası yüzünden pek çok noktada ellerinin bağlandığını, buna rağmen Büyükşehir'in görevi olan hizmetleri de yerine getirdiklerini vurgulayan Tartan, "Yeni dönemde özgür olacağız. Yetki karmaşası ortadan kalkacak ve semt semt, sokak sokak çok daha etkili hizmetlerle sizlerle birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.

Önümüzdeki beş yıl için hazırladığı projeleri noterden tasdik ettirdikten sonra açıklayacağını belirten Tartan, bu projelerden birkaçının ipuçlarını da verdi. Semt evleri aracılığıyla gerçekleştirdikleri gezilere yurt dışını da ekleyeceklerini kaydeden Tartan, "Projelerimizi çalıyorlar, bu yüzden noterden tasdik ettireceğiz. Bunlar arasında modern muhtarlık ofisleri var, Ballıkuyu'ya yapacağımız yürüyen merdiven var. Ayrıca yeni dönemde düzenlediğimiz gezilerle yurt dışına da açılacağız. Konsolosluk ile görüştük, Yunan adalarına yapacağımız gezilerin programı hazırlanıyor" ifadesini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tartan: 'Oylar Bu Kez Ak Güvercine' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement