Başkan Tartan Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tartan Yaşlıları Unutmadı

Başkan Tartan Yaşlıları Unutmadı

Konak Belediye Başkanı ve Demokrat Sol Parti adayı Dr. Hakan Tartan, Yaşlılar Haftası’nda huzurevi sakinlerini unutmadı.

18.03.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediye Başkanı ve Demokrat Sol Parti adayı Dr. Hakan Tartan, Yaşlılar Haftası'nda huzurevi sakinlerini unutmadı.

Yaşlılar Haftası için düzenlenen etkinlikte, İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bahar coşkusu yaşandı. İkinci baharını yaşayan huzurevi sakinleri, Şef Servet Önder'in yönettiği Konak Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserlerine eşlik etti. Yaşlılar Haftası kutlaması için özel olarak hazırlanan ikramların tadına bakan huzurevi sakinleri, "Hakan Tartan evladımız bizi her zaman hatırlar, sevgisini saygısını belli eder. Yolu açık olsun" sözleriyle iyi dileklerini iletti.

Her yıl Yaşlılar haftasında bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Tartan "Sadece bir hafta değil, her zaman büyüklerimizin yanındayız. Önemli olan yaşamın her döneminde yüreğindeki sevgiyi paylaşabileceği birileri olması. Neşeli olan, hayatı seven, hayata bağlı olan insanlar hiçbir zaman yaşlanmaz. Kaç yaşında olduğun değil, dostlarınla sevdiklerinle bir arada olabilmek yaşamı da yaşlanmayı da değerli kılar" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tartan Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement