Başkan Tatar, 73 Muhtarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Tatar, 73 Muhtarla Bir Araya Geldi

Başkan Tatar, 73 Muhtarla Bir Araya Geldi

Çorum Osmancık AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar teşekkür etmek amacıyla 55 köy, 18 Mahalle olmak üzere 73 Muhtarla yemekli toplantıda bir araya geldi.

03.12.2015 15:39  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık İBD Park Dinlenme Tesisleri Düğün salonunda yapılan istişare ve teşekkür Toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar'ın yanı sıra AK Parti eski ilçe Başkan Av. Oğuzhan Kaya, İl Genel Meclisi ve Belediye meclisi Üyeleri,AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Arslan, AK Parti İlçe Yönetimi, AK Parti kadın Kolları Başkanı Ayşe Fikriye Yücel, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Arslan ve muhtarlar katıldı.

Osmancık AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasına Tüm muhtarlara seçim çalışmalarındaki elde edilen başarılı sonuçlar için teşekkür etti. Muhtarlara sosyal taraf olarak değil her zaman sosyal ortak anlayışı ile baktıklarını söyleyen Başkan Tatar "Muhtarlarımıza çok büyük önem ve ehemmiyet vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Vatandaşlarımızı, Sorunlarını, isteklerini en iyi bilen onlardır. AK Parti teşkilatı olarak muhtarlarımıza elimizden gelen her türlü desteği sağılıyoruz. Bundan sonrada sağlamaya devam edeceğiz " dedi.

Osmancık'ın 55 köyü içerisinde yatırım yapılmayan köy kalmadığına dikkat çeken Başkan Tatar, "Osmancık'ın köyleri şantiye halindeydi. Şu anda 55 köyümüzdede içme suyumuz var. İçme suyu olmayan köyümüz kalmadı. Önümüzdeki 3 yıllık planımızda parke taşı yapılmayan köyümüzde kalmayacak. Kanalizasyon eksiği olan sadece 9 köyümüz kaldı. Onlarında planlaması yapılıyor. aşamasında. Böylece en kısa zamanda onlarda tamamlancak"dedi. Seçim sonuçlarının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Tatar. Başarı varsa sizinle var. Bu başarıyı sizlerin sayesinde kazandık.Sizlerle daha nice başarılı hizmet ve çalışmalara imza atacağız. Şeklinde Konuştu.

Başkan Tatar. AK Parti olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız" dedi.

Toplumun nabzını ölçen Particilik anlayışı gereği muhtarlarla her fırsatta bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunacaklarını söyleyen Başkan Tatar, Muhtarlara yaptıkları çalışmalardan dolayı AK Parti adına sonsuz şükranlarını sunarak teşekkür etti.

HABER:Mustafa ULUSOY



Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başkan Tatar, 73 Muhtarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement