Başkan Tiryaki'den Altındağlı Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Tiryaki'den Altındağlı Öğrencilere Ziyaret

Başkan Tiryaki\'den Altındağlı Öğrencilere Ziyaret

10 yıldır okul ziyaretleri yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu kez Mehmet Memişoğulları İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

05.04.2017 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 yıldır okul ziyaretleri yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu kez Mehmet Memişoğulları İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Mehmet Memişoğulları İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Başkan Tiryaki, çocuklara Türkçe sözlük ve masa saati hediye etti. Başkan Tiryaki, öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi için okula temizlik malzemesi yardımında da bulundu. Öğrencilerle sohbet eden Tiryaki, başarıya giden yolda disiplinli çalışmanın büyük yer tuttuğunu belirtti. Çocuklardan mutlaka kitap okumalarını isteyen Başkan Tiryaki, güne zinde bir başlangıç yapmak için erken yatıp erken kalkmaları gerektiğini söyledi. Tiryaki, zamanın en verimli şekilde kullanılması konusunda da çocuklardan söz aldı. Teknolojinin işe yarayan kısımlarının kullanılması konusunda çocuklara öğüt eren Başkan Tiryaki, "Televizyon, bilgisayar, tablet karşısında vaktinizi boşa harcamayın. Cep telefonlarınızı amacı dışında kullanmayın. Farkında değilsiniz ama bu telefonlar sizin vaktinizi çalıyor. Bir sayfa kitap okusanız daha iyi. Dünyada çok büyük bir rekabet var. Bu rekabet içinde başarılı olmak için çok çalışmanız gerekiyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tiryaki'den Altındağlı Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement