Başkan Tiryaki Selçuk Üniversitesi'nde - Son Dakika
Yerel

Başkan Tiryaki Selçuk Üniversitesi'nde

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Konya Selçuk Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

01.04.2016 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Konya Selçuk Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin düzenlediği 'Belediyelerde Değişim Yönetimi' konulu konferansa davet edilen Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nde uyguladığı değişim yönetimini ve sonuçlarını slayt gösterisi eşliğinde sundu.

Başkan Tiryaki, öğrencilerin sorularını cevapsız bırakmayarak keyifli bir sohbete imza attı. Konferansa diğer fakültelerden gelen öğrenciler de ilgi gösterdi. Yaklaşık 400 öğrencinin katıldığı programda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Akif Çukurçayır ve çok sayıda öğretim görevlisi de yer aldı. Başkan Tiryaki, hiçbir öğrencinin isteğini geri çevirmedi ve onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"HAYAT SADECE SINIFTAKİ DERSLERDEN İBARET DEĞİL"

Başkan Veysel Tiryaki sözlerine, "Hayat, sadece sınıftaki derslerden ibaret değil. Zayıf olduğunuz dersler olabilir. Bu durum başarısız olduğunuz anlamına gelmez. Hepinizin gelecekte çok önemli görevler üstleneceğinize eminim. Lütfen zamanınızı iyi değerlendirin, boşa geçirmeyin. Kendinizi iyi yetiştirin" diyerek başladı. Milyonlarca öğrencinin büyük bir rekabet içinde olduğuna dikkat çeken Tiryaki, kişisel gelişimin bireyi bir adım öne taşıyacağını ifade etti. Başkan Tiryaki, verilen emeğin hiçbir zaman karşılıksız kalmayacağının da altını çizdi.

BAŞKAN TİRYAKİ'DEN BELEDİYECİLİK DERSLERİ

Belediyeciliğin püf noktalarını öğrencilerle paylaşan Tiryaki, yerel yönetimlerin para ve insan kaynağını iyi yönetmesi gerektiğine dikkat çekti. "İnsan kaynağı çok önemli. Belediyeler bugün yetişmiş insan sıkıntısı çekiyor. En büyük sorunlardan biri işe göre personel değil, personele göre iş sağlanması. Oysa emaneti ehline vermek gerekir" diyen Başkan Tiryaki, gelir ve gider dengesi üzerinde de durdu. Bütçenin önemine değinen Tiryaki, 2006 yılından itibaren Altındağ Belediyesi'nde bütçe dengesi sağlandığını ve yatırımların önünün açıldığını da sözlerine ekledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tiryaki Selçuk Üniversitesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement