Başkan Tiryaki Yıldıztepe Mahallesi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Tiryaki Yıldıztepe Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Başkan Tiryaki Yıldıztepe Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mahalle toplantılarını hız kesmeden sürdürüyor.

14.06.2018 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mahalle toplantılarını hız kesmeden sürdürüyor. Yıldıztepe Mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Tiryaki, bölge halkıyla fikir alışverişinde bulundu.

Göreve gelmeden önce Altındağ'ın tamamına yakınının gecekondularla kaplı olduğuna dikkat çeken Başkan Tiryaki, kentsel dönüşüme ayrı bir parantez açtı. Bölgenin her geçen gün daha çok değer kazandığını ifade eden Başkan Tiryaki, Altındağ'a yılda 15 bin konut yapıldığının altını çizdi. İhtiyaçlara yönelik yatırımlar gerçekleştirdiklerinin de altını çizen Başkan Tiryaki, parklarıyla, spor tesisleriyle, yüzme havuzlarıyla, camileriyle, kütüphaneleriyle Altındağ'ın bambaşka bir görünüme kavuştuğunu aktardı. Gençlerin daha iyi bir çevrede yetişmesi ve daha iyi eğitim görmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getiren Başkan Tiryaki, 20'li yaşlara kadar çocukların kültür, sanat ve sporla uğraşması durumunda kötü alışkanlıklardan uzak kalacağını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Tiryaki Yıldıztepe Mahallesi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement