Başkan Toçoğlu, Arifiye'de Partililerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Toçoğlu, Arifiye'de Partililerle Buluştu

Başkan Toçoğlu, Arifiye\'de Partililerle Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Arifiye İlçe Teşkilatı'yla bir araya geldi.

16.02.2018 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Arifiye İlçe Teşkilatı'yla bir araya geldi.

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, Arifiye'de birçok yatırım yaptıklarını, eksiklikleri de beraber tamamlayacaklarını söyledi.

İlçeye meydan kazandırdıklarını, 15 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini bildiren Toçoğlu, " Kemaliye, Kışlaçay, Çınardibi ve Boğazköy mahallelerinde 13 kilometrelik içme suyu altyapısı inşa ettik. Aşağıkirazca Mahallesi'nde Yeni Hal Kompleksi'ni inşa ediyoruz. Karaaptiler ve Türkçaybaşı mahallelerini birbirine bağlayacak yeni köprü hayata geçiriyoruz. 1. OSB ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) yeni duble yolu için de ihalemizi gerçekleştirdik. Arifiye Park, 2018'de açılacak." diye konuştu.

Toçoğlu, ilçenin AK Parti'ye ciddi destek verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemiz 2002'den sonra gelişim ivmesi yakaladı. Ülkemizin her alanda büyümesi ve gelişmesi için birlik ve beraberliğimizi kararlı bir şekilde sürdürecek, daha da fazla çalışacağız. Bütün dünya bir araya gelse de Allah'ın izniyle kutlu yürüyüşümüz devam edecek. 2019 seçimleri sıradan bir seçim değildir. Cumhurbaşkanımızı tekrardan göreve getirmek için çok çalışmamız gerek. Arifiye, AK Partimize ciddi destek veren bir ilçemiz. Her zaman istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. 2019, çok ciddi bir süreç. İnşallah Cumhurbaşkanımızla birlikte ülkemizi daha da ileri götüreceğiz. Gündemimiz çok yoğun. Ama Allah'ın izniyle tüm mücadelelerimizi başarıyla noktalayacağız."

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, herkesi kucaklayarak 2019 seçimlerinden başarılı şekilde ayrılacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Toçoğlu, Arifiye'de Partililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement