Başkan Toçoğlu Taraklı'da Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu Taraklı'da Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Toçoğlu Taraklı\'da Vatandaşlarla Bayramlaştı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Taraklı Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

06.10.2014 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Taraklı Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Taraklı Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, mahalle muhtarları ile vatandaş katıldı. Başkan Toçoğlu, vatandaşların bayramını kutlayarak güzel bir bayram geçirmelerini temenni etti. Vatandaşlar da Başkan Toçoğluna son günlerde yaşanan su sorunlarını dile getirdiler. Taraklı da son açtığımız kuyu ile birlikte su sorunun kalmadığını söyledi.

Yaklaşık bir saat süren Taraklı Belediye başkanlık binasındaki programın ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti İl Başkanı Recep Uncu ve beraberindeki heyet akşam saatlerinde ilçeden ayrıldılar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu Taraklı'da Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement