Başkan Tollu Sertifikaları Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Başkan Tollu Sertifikaları Dağıttı

Başkan Tollu Sertifikaları Dağıttı

Erdemli Belediyesi, Kosgeb ve İşkur ortaklığında düzenlenen Girişimcilik Kursunu başarıyla tamamlayan 27 kursiyere sertifikaları verildi.

27.10.2015 17:03  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sertifika töreninde bir konuşma yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kursiyerleri tebrik ederek projelerinde bol kazanç ve başarı dileklerinde bulundu.

Erdemli Belediyesi ve KOSGEB ortaklığında üçüncüsü düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursu tamamlandı. Belediye ve KOSGEB ortaklığında tamamlanan bu kursların Erdemli'de uzun yıllar devam edeceğini söyleyen Tollu, "vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek bu tür hizmetleri yapıyoruz. Biz yaptığımız hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz. Karşılığını aldıkça da gururlanıyoruz. Erdemli'li vatandaşlarımızın başarıya ulaşmasıErdemli'nin kalkınması demektir. Vatandaşlarımızla el ele vererek Erdemli'yi muasır medeniyetler seviyesine yükselteceğiz.Evde boş boş oturmak yerine, hem kendinize hem de milli ekonomiye katkı sağlama çabanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu tür eğitimler çok önemlidir ve aldığını bu belgeler Türkiye'nin her yerinde geçerli çok kıymetli belgelerdir. Önceden Erdemli'de vatandaşlarımız için böyle olanaklar yoktu. İnsanlarımız çevre il ve ilçelere giderek bu belgeyi almaya çalışıyorlardı. Erdemli Belediyesi olarak biz, bu hizmeti sizlerin ayağına getirdik. Sizlerin de faydalanmasını istedik ve bu hizmeti sizlere armağan ettik. Çünkü biz biliyoruz ki; belediyecilik sadece yol, su, asfalt, parke gibi fiziki hizmetlerden ibaret değildir" dedi.

Başkan Tollu sözlerini "bu kurs neticesinde sertifika almayı hak eden genç girişimci arkadaşlara bol kazanç ve başarılar diliyorum" diyerek sonlandırdı.

Konuşmalar sonrasında kursiyerlere sertifikalarınıBelediye BaşkanıMükerrem Tollu, Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayları Duran Kara ve Hüseyin Ateş, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Topkara, Şaban Dölek, Şevki Şevk ile önceki dönem MHP Mersin Milletvekili Gürcan Kasap'ın elinden aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tollu Sertifikaları Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement