Başkan Tollu, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Başkan Tollu, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kayacı Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

01.08.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kayacı Mahallesi'ndeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Yasası ile köy statüsünden ayrılıp Erdemli Belediyesi'ne bağlanan Kayacı Mahallesi'nde bulunan Küllühayat mevkii yolunda bulunan yol çalışmasını yakından takip eden Tollu, bu yolun yıllardır bu bölgenin kanayan bir yarası olduğunu vurgulayarak, Erdemli Belediyesi olarak program dahilinde bu tür sorunları tek tek çözdüklerinin altını çizdi.

Kayacı Mahalle Muhtarı Nevzat Cüce ve köy halkı ile sohbet eden Başkan Tollu'ya Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, meclis üyeleri Şevki Şevk, Ali Yön ve gazeteciler de eşlik etti. Köy halkının istek ve şikayetlerini dinleyen Tollu, gereken hizmetlerin kısa sürede yerine getirileceği sözünü verdi.

Erdemli'nin her mahallesinde yol çalışması yaptıklarını vurgulayan Tollu, bundan sonraki süreçte bu çalışmaların artarak ve hızlanarak devam edeceğini söyledi. Geçen süre içerisinde zamanın bir kısmını hazırlık safahatı olarak geçirdiklerini ifade eden Tollu, tüm hazırlıkların tamamlandığını ve şu an hızlıca asfalt ve parke yol çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Eş zamanlı olarak 5-6 ayrı noktada asfalt ve 3-4 noktada da parke yol çalışması yaptıklarını kaydeden Tollu, kısa bir süre sonra Erdemli'nin yol probleminin kalmayacağını belirtti.

Açıklamasında yolun medeniyet olduğu vurgusu yapan Tollu, "Çağdaş şehircilik anlayışının en temel hizmeti yol hizmetidir. Eğer yolunuz yoksa diğer hizmetlerin kıymeti pek yoktur. Dolayısıyla yol medeniyete açılan kapıdır. Bugün Erdemli'nin birçok yerinde eş zamanlı olarak yol çalışmaları yapıyoruz. Biz zaten bu konuda son derece iyi durumdayız. Erdemli Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 2009 yılı itibariyle yaptığımız asfalt ve parke yol çalışmalarında ilçe rekoru kırmış durumdayız. Bugüne kadar parke ile tanışmamız yerleşim yerlerimize parke yol hizmeti sunduk. Sıcak asfalt görmemiş mahallerimiz sıcak asfaltla bizim dönemimizde tanıştı. Tüm mahallerimizde başlattığımız yol hamlesiyle tarihlerinde almamış oldukları hizmetleri almaya başladılar. Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan tüm meclis üyelerimize, gönüldaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement