Başkan Toltar Bayram Ziyaretlerini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

Başkan Toltar Bayram Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

Başkan Toltar Bayram Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Kurban Bayramı’nın ilk günü itibariyle bayram ziyaretlerini gerçekleştirdi.

04.09.2017 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Kurban Bayramı'nın ilk günü itibariyle bayram ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kurban bayramının yoğun geçirdi. Bayram sabahı yola koyulan Başkan Toltar, bayram namazını kılacağı İmam Buharı Camiisine giderek bayram namazını kılmasının ardından cami cemaati ile hem sohbet etti hem bayramlarını kutladı. Başkan Toltar camide bulunan çocuklarla bir araya gelerek onların bayramlarını kutlayarak haçlık dağıttı.

Ak Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine Ak Parti Kocaeli Millet Vekili Zeki Aygün ile birlikte katılan Başkan Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut olmak üzere partililerin bayramını kutladı. Başkan Toltar'ın ilçedeki son durağı ise Dilovası Belediyesi önünde gerçekleşen kent bayramlaşmasına Kocaeli Millet Vekili Zeki Aygün. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Ak Parti Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut Belediye Meclis Üyeleri ve Dilovası protokolünün ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle kent bayramlaşmasını gerçekleştiren Başkan Toltar, daha sonra Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve emniyet teşkilatını ziyaret etti. burada emniyet teşkilatının bayramını kutlayan Başkan Toltar, çalışmalarında başarılar diledi.ardından Ak Parti İl Başkanlığı ve Kocaeli kent bayramlaşmasına katıldı.

Başkan Toltar, bayramın üçüncü günü Ak Parti Kocaeli Millet vekili Cemil Yaman, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte Çerkeşli, Köseler, Demirciler, Tepecik ve Tavşancıl Mahallelerinide ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Başkan Toltar ve Osman Akbulut ziyaret sırasında hasta vatandaşlarıda ziyaret ederek bayramlarını kutlayarak acil şifa dilediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Toltar Bayram Ziyaretlerini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement