Başkan Toltar, Horasanlılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yaşam

Başkan Toltar, Horasanlılarla Bir Araya Geldi

Başkan Toltar, Horasanlılarla Bir Araya Geldi

KOCAELİ(İHA) – Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Erzurum Horasanlılar Derneği yönetimi ve üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

27.11.2017 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ(İHA) – Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Erzurum Horasanlılar Derneği yönetimi ve üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Horasanlılar Derneği Yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Horasanlılar Derneği'nin kahvaltı programına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıra Dilovası Horasanlılar Dernek Başkanı Mehmet Bahar, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yöre dernek başkanları, İzmit Horasanlılar Dernek Başkanı, Körfez Horasanlılar Dernek Başkanı ile vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Horasanlılar Dernek Mehmet Bahar, "Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılımlarından dolayı Başkanımız Ali Toltar'a, meclis üyeleri, dernek başkanlarımıza ve işadamlarına teşekkür ediyorum. Derneğimiz kısa bir süre önce tadilata girdi ve tadilat sonrası hemşerilerimize yakışır bir mekan haline geldi. Derneğimizin yeni görünümüne kavuşmasına katkı sunan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar'ı ağırlıyoruz. Göreve geldiği günden bu yana derneklerimize sağladığı desteği hepimiz biliyor ve bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca 3.5 yılda Dilovası'na sağladığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Dernek Başkanının ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Her hafta ayrı bir dernekte hem dernek üyeleri hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun ve öneriler üzerine fikir alışverişinde bulunuyoruz. Doğduğumuz ve doyduğumuz yerler bizim için önemlidir. Bizler geldiğimiz yeri unutmadan örf ve adetlerimizi unutmadan yaşadığımız yeri de kalkındırarak hayatımızı idame etmek zorundayız. Derneklerimiz bizim için her zaman önemlidir. Elimizden geldiğince destek vermeye onları yaşatmaya çalışıyoruz. 2014 yılında sizlerin destekleri ile başladığımız görevimizde sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözmek ve yaşanabilir bir Dilovası hayalini gerçeğe dönüştürmek için çaba sarf ediyoruz. Derneklerimizin ve hemşerilerimizin önerilerini her zaman dikkate aldık. Almaya da devam ediyoruz. Onun için dernek başkanlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Burada bulunan başta derneklerimiz olmak üzere hepimizin ortak paydası Dilovası'dır" diye konuştu.

Program sonunda Dilovası Horasanlılar Dernek Başkanı Mehmet Bahar, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a derneklerine sundukları katkılarından dolayı plaket takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Toltar, Horasanlılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement