Başkan Toltar "Ülke İçin Hayırlısı İstikrar" - Son Dakika
Politika

Başkan Toltar "Ülke İçin Hayırlısı İstikrar"

Başkan Toltar "Ülke İçin Hayırlısı İstikrar"

KOCAELİ(İHA) – Dilovası Belediyesi geleneksel mahalle iftarları buluşmaları yoğun Diliskelesi’nde yoğun bir katılımla devam etti.

04.06.2018 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ(İHA) – Dilovası Belediyesi geleneksel mahalle iftarları buluşmaları yoğun Diliskelesi'nde yoğun bir katılımla devam etti.

Ramazan'ın maneviyatını hep birlikte yaşamak amacıyla ilçenin mahallelerine sofra kurup Dilovalılarla bir araya gelen Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, önceki gün de Diliskelesi'ndeki iftar yemeğine katıldı. Düzenlenen iftara Başkan Toltar'ın yanı sıra AK Parti Dilovası İlçe yöneticileri, meclis üyeleri, belediye başkan yarımcıları ve vatandaşlar eşlik etti. Oruçların açılmasının ardından edilen dualardan sonra selamlama konuşması yapan Toltar, istikrarın sürmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Başkan Toltar selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verirken, "Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın çünkü ülke ve millet olarak buna en çok ihtiyaç duyduğumuz süreçten geçiyoruz. Demokrasimiz ve var olan istikrarın sürmesi için yardımlaşma ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Kendini bu ülkeye, bu coğrafyaya adamış bir cumhurbaşkanımız var. Bu yüzden önümüzdeki 24 Haziran'da ülkemiz için en hayırlı olan istikrar kararını almalıyız. Huzurun, istikrarın ve istikbalin geleceği için 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmalıyız. Bizlerde göreve geldiğimizden bu güne sizlere en güzel hizmetleri verebilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Belediyecilik sadece yol ve park yapmak değil, gönülleri de yapmak gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum" dedi.

Diliskelesi Mahalle iftarının ardından Başkan Toltar, beraberindeki heyet ile birlikte ilçede hasta ve taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Toltar 'Ülke İçin Hayırlısı İstikrar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement