Başkan Toprak, Yazlık Sinema'da Avcılarlılarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Toprak, Yazlık Sinema'da Avcılarlılarla Buluştu

Başkan Toprak, Yazlık Sinema\'da Avcılarlılarla Buluştu

Avcılar Belediyesi tarafından "Yıldızlar Altında Yazlık Sinema" etkinlikleri kapsamında vatandaşları Türk Sinemasının önde gelen komedi filmleriyle buluşturuyor.

03.09.2018 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar Belediyesi tarafından "Yıldızlar Altında Yazlık Sinema" etkinlikleri kapsamında vatandaşları Türk Sinemasının önde gelen komedi filmleriyle buluşturuyor.

Yeşilçam'dan günümüze Türk Sineması'ndan özgün filmlerle, her mahallede gösterim yapılacak. Avcılar Belediyesi tarafından dağıtılan patlamış mısır ve gazozlar da izleyicilere nostalji dolu dakikalar yaratıyor. Etkinlik 15 Eylül'e kadar farklı mahallelerde gerçekleşecek.

Program kapsamında sinemaseverlerin beğenisine sunulan "Ailecek Şaşkınız" ve "Hükümet Kadın" filmini Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ile birlikte vatandaşlar büyük bir ilgiyle izlendi. Avcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen açık hava sinema gösterimi bu yılda sinemaseverle "Yıldızlar Altında Yazlık Sinema" adıyla buluşmaya devam ediyor.

Proje kapsamında ilçenin farklı mahallelerinde kurulan beyaz perdeye yansıtılan filmler alanı dolduran onlarca Avcılarlı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan açık hava sinema gösterimi hafta sonu etkinliği tamamlandı. Türk Sinemasının son dönemlerde başarılı komedi filmlerinden olan ve başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı "Ailecek Şaşkınız" filmi ve Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini yaptığı başrolde Demet Akbağ'ın rol aldığı "Hükumet Kadın" hafta sonu Avcılarlı izleyicilerden tam not aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Toprak, Yazlık Sinema'da Avcılarlılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi
    11:43 Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi

    Kuşadası Limanı'ndan gelen Bahamalar bayraklı 'Star Legend' isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine ulaştı. Gemide bulunan 180 yolcu ve 199 personel, pasaport işlemlerinin ardından turistik ilçeyi gezdi. Turistler, Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde alışveriş yaparak güzel havanın tadını çıkardı. Geminin akşam saatlerinde ise Rodos Limanı'na hareket edeceği belirtildi.

  • TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı
    11:43 TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, yıl sonu enflasyon beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 44,19 iken bu anket döneminde yüzde 44,16'ya, dolar/TL beklentisi ise 40,53'den 40,01 TL'ye geriledi. TCMB'nin politika faizine ilişkin beklentiler de açıklandı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Yunanistan Başbakanı Çipras ile görüştü
    11:41 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Yunanistan Başbakanı Çipras ile görüştü

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Strazburg'daki temasları sırasında eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüştü. Çipras, Özel'i Atina'ya davet etti ve Avrupa'da ve Ege'nin iki yakasında ilericilerin, sol değerler için bir arada olması gerektiğini belirtti. Özel ise Türkiye'nin soluyla Yunanistan'ın solunun barışı ve iyi ilişkileri savunması gerektiğini vurguladı. Çipras, Özel'i Atina'ya davet etti ve ilericilerin, sol değerler için bir arada olması gerektiğini ifade etti.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Ücretli Çalışan Sayısı Şubat Ayında Arttı
    11:36 Ücretli Çalışan Sayısı Şubat Ayında Arttı

    TÜİK'in açıkladığı verilere göre, şubat döneminde ücretli çalışan sayısı yıllık olarak yüzde 4,1 artış gösterdi. Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerindeki ücretli çalışan sayısı ise aylık olarak yüzde 0,6 arttı.


Advertisement