Başkan Tosun, 13 Mahallede Milletin Efendileri İle Kucaklaştı - Son Dakika
Güncel

Başkan Tosun, 13 Mahallede Milletin Efendileri İle Kucaklaştı

Başkan Tosun, 13 Mahallede Milletin Efendileri İle Kucaklaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla, merkezden uzak 13 mahalleyi ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, vatandaşlarla bayramlaşarak istek ve taleplerini dinledi.

27.08.2018 14:13  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram ve tatil demeden yoğun bir çalışma sürdüren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kurban Bayramı dolayısıyla, Körez, Kalınharman, Dereköy, Ortaköy, Yurtbaşı, Güvercinlik, Sarnıç, Çakırca, Gölbaşı, Çiftçiibrahim, Gökdere, Söğütdere, Konurca ve Yeşilyayla mahallelerine bayram ziyaretinde bulundu. Başkan Tosun'a ziyaretlerde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun ve partililer eşlik etti. Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olmaya özen gösteren Başkan Tosun, Kurban Bayramı'nda da merkezden uzak mahallelerde hem vatandaşlarla bayramlaştı hem sorunlarını dinledi. Vatandaşlar, hizmetlerden memnun olduğunu belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür ettiler.

BAŞKAN TOSUN; " SORUNLARIMIZI EL ELE VEREREK ÇÖZECEĞİZ"

Kula Belediyesi olarak her daim vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; " Kurban Bayramı dolayısı ile 9 günlük tatilimizi değerlendirdik ve merkezden uzak mahallelerimizi ziyaret ederek bayramlaştık. Bayramlar sevdiklerimizle birlikte olunca daha ayrı bir önem kazanıyor. Bayram dolayısı ile ziyaret ettiğimiz 13 mahallemizde vatandaşlarımız ile görüşüp bu mübarek günde bayramlaştık ve onların istek ve şikayetlerini dinledik.. Bu sorunları belirli bir plan dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Biz, planlarımızı yaparak bu sorunları inşallah gücümüz yettiğince çözeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tosun, 13 Mahallede Milletin Efendileri İle Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement