Trump'tan Yeni Gaf: Kasırga Nedeniyle Ölenlerin Sayısı Çok Az! - Son Dakika
Güncel

Trump'tan Yeni Gaf: Kasırga Nedeniyle Ölenlerin Sayısı Çok Az!

ABD Başkanı Trump, Irma kasırgasının vurduğu Florida'yı ziyaret etti. Kasırganın ucuz atlatıldığını söylemek isterken 20 ölüyü çok az bulduğunu belirten Trump, eleştirilerin hedefi oldu.

14.09.2017 19:40  Güncelleme: 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, Irma kasırgasının etkilediği Florida eyaletini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"ÖLÜ SAYISI ÇOK AZ"

Burada bir açıklama yapan Trump, son yılların en şiddetli kasırgasının ucuz atlatıldığını vurgulamak isterken büyük bir gafa imza attı. Irma kasırgasında ölü sayısının 20'den fazla olmasına rağmen Trump, sayının "çok az" olduğunu söyledi. Trump'ın sözleri ülkede tartışmaya neden oldu.

"BURADAKİ HERKES HARİKA BİR İŞ ÇIKARDI"

Florida Uluslararası Havaalanı'nda konuşan Trump, kasırga sonrası bölgeye ilk müdahale eden ve kurtarma çalışmalarına katılan görevlilere de teşekkür etti. Trump, "Burada bulunan herkes harika bir iş çıkardı." ifadesini kullandı.

IRMA, FLORİDA'NIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ

ABD'nin Teksas eyaletini etkileyen Harvey kasırgasından sonra Irma kasırgası da Florida'yı etkisi altına almıştı. Başkan Trump, Harvey sonrasında da Teksas'a giderek çalışmaları takip etmişti.

Trump\'tan Yeni Gaf: Kasırga Nedeniyle Ölenlerin Sayısı Çok Az!
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trump'tan Yeni Gaf: Kasırga Nedeniyle Ölenlerin Sayısı Çok Az! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement