Başkan Tuna, Mersin'deki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Güncel

Başkan Tuna, Mersin'deki Terör Saldırısını Kınadı

Başkan Tuna, Mersin\'deki Terör Saldırısını Kınadı

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin’de polise ve sivil vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddet ve nefretle kınadıklarını belirtti.

18.10.2017 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de polise ve sivil vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddet ve nefretle kınadıklarını belirtti.

Başkan Tuna, merkez Yenişehir İlçesi'nde Güvenevler Mahallesi Dikenliyol Kavşağı'nda, polis servis aracının geçişi sırasında bomba yüklü motosikletin uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 17'si polis 18 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Tuna, "Huzur ve güvenliğimizi hedef almış ve hain hedeflerine ulaşmak için şiddetin her türlüsüne başvuran tüm terör örgütlerini lanetliyoruz. Teröre teslim olmadık, olmayacağız" dedi.

Saldırıda yaralanan emniyet güçlerine ve vatandaşlara acil şifalar, ailelerine ve Mersin halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Tuna, "Bilinmelidir ki, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik düzenlenen bu hain saldırı, hedeflenen amacına asla ulaşamayacaktır. Bize düşen, bizi durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, saldırıda yaralanan kahraman polislerimize ve vatandaşımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Tuna, Mersin'deki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement