Başkan Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Ercan, Ramazan'ın İlk Akşamını Sincanlılarla Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Ercan, Ramazan'ın İlk Akşamını Sincanlılarla Geçirdi

Başkan Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Ercan, Ramazan\'ın İlk Akşamını Sincanlılarla Geçirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ramazan’ın ilk akşamını Sincanlılarla geçirdi.

17.05.2018 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ramazan'ın ilk akşamını Sincanlılarla geçirdi.

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan, Sincan'da coşkuyla karşılandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ramazan ayının ilk akşamını Sincan halkıyla birlikte geçirdi. Lale Meydanı'ndaki Güngörmüşler Konağı'nda ilk iftarını yapan Başkan Tuna ve Başkan Ercan, iftarın ardından Ramazan etkinliklerine katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, İsrail'in Filistin üzerindeki zulmünün tarihine dikkat çekerek, "14 Mayıs'a getirmelerinin bir sebebi var. Birtakım hesapları vardı. Hesapları kargaşa çıkarmaktı. Türkiye erken seçim kararı alınca bunlar telaşa düştü. Çünkü Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye dünyadaki Müslümanların önderliğini yapıyor. Dışarıdaki düşmanlarımız tarafından engellenmeye çalışılıyor. Ülkemizdeki istikrarın devam etmesi hususunda 24 Haziran'da hepimize görev düşüyor. Bu görevi layıkıyla hepimizin yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Sincan Belediye Başkanı Ercan ise konuşmasında Filistin halkı için dua istedi. Başkan Ercan, 24 Haziran seçimlerinin önemine de değinerek, "24 Haziran çok önemli bir eşik. Allah'ın izniyle bu eşiği de atlattığımızda bu milletin, bu devletin karşısında kimse duramaz. Dünyada tekrar adaletin temini için büyük Türkiye'yi kurmanın çok önemli bir adımı 24 Haziran. Bu konuda da desteğiniz ve dualarınızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Mavi Marmara gazisi Filistin için söyledi

Lale Meydanı'nda düzenlenen programda sahne alan Mavi Marmara gazisi Ömer Karaoğlu, ilahilerini Filistin halkı için söyledi. Filistin ve Türk bayraklarının dalgalandığı meydanda Filistin halkının yaşadığı zulmün sona ermesi için eller semaya kalktı, dualar edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Ercan, Ramazan'ın İlk Akşamını Sincanlılarla Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement