Başkan Türel'den Müsiad Antalya'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Türel'den Müsiad Antalya'ya Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

08.01.2018 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Antalya'dan yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, merkezine insanın konduğu şehircilik anlayışını çok önemsediklerini bildirdi.

Antalya'nın bu zamana kadar gündeme getirilmiş ve üzerinde çalışılan projelerinin hızlandırılması konusuna değinen Kalken, "Menderes başkanımızın önderliğindeki vizyon projeler kentimizin gelecek günleri için çok önemli yatırımlar, hizmetler. Biten projelerin katma değeri ortada. Yapımı devam eden projelerin tamamlanması halinde Antalya'ya ve Antalyalılara her anlamda kazanç sunacak, hizmetler, yatırımlar, projeler üretiliyor." dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya'nın yararına olan her işe imza atmaya, üretmeye baş koyduklarını ve bu yolda da ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Başkan Türel de "Kentimizin ihtiyaçları ve geleceğe güvenle bakabilmesi adına durmadan çalışıyor ve üretiyoruz. Antalya'nın her konuda kazanması için biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız." açıklamasında bulundu.

Antalya'nın özellikle emekliler tarafından çok tercih edildiğini belirten Türel, şöyle konuştu:

"Antalya popülaritesi oldukça yüksek bir kent. Antalya'nın bir dünya şehri olması için her anlamda eksiksiz olması gerekir. Bir zamanlar kanalizasyonu bitmemiş, bir tane yürüyen merdiveni olmayan bir kentti. Şimdi altyapı, üstyapı yatırımlarıyla kıskanılacak bir şehrimiz var. Antalyamıza yaptığımız, kazandırdığımız ve halen devam eden projelerimiz ortada. Bunların hepsi de devasa ve büyük projeler. O yüzden vizyon projeler diyoruz. Gelin görün ki her yaptığımıza karşı çıkmayı görev sanan bir anlayış da var. Yapıcı olmak yerine yıkıcı eleştirilere rağmen biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptıklarımızı itibarsızlaştırmaya çalışanlara inat halkımız niyetimizi görüyor ve bizleri takdir ediyor, bizim referansımız da halkımızdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Türel'den Müsiad Antalya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement