Başkan Türel, Kaş'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Başkan Türel, Kaş'ta İncelemelerde Bulundu

Kaş'ın Bezirgan Mahallesi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e, mahalle halkı 50 yıllık yol sorununu çözdüğü için teşekkür etti.

01.01.2018 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaş'ın Bezirgan Mahallesi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e, mahalle halkı 50 yıllık yol sorununu çözdüğü için teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Türel, Büyükşehir Belediyesinin yapımını sürdürdüğü Kaş Bezirgan'ı direkt Akdeniz'e bağlayacak yeni bağlantı yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Türel, daha sonra Bezirgan Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Bezirganlılar, yerel seçimler öncesinde kendilerine yol sözü veren Türel'e teşekkür etti. 81 yaşındaki Hasan Kılınç, 50 yıldır dedelerinin, babalarının yol için çok uğraştığını, pek çok siyasetçinin söz verdiğini ama Başkan Türel'in sözünü tuttuğunu kaydetti.

Türel de "Sizler için ne yapsak azdır, sizler en iyisine layıksınız. İşte ne yılın son günü ne de tatil diyoruz çalışıyoruz ve sizlere geliyoruz. Bezirgan'da sizlerin mutluluğu ile yılın yorgunluğunu atıyoruz." dedi.

Sürekli takipte olduğu Kaş Bezirgan-Kalkan yolunu incelemek için geldiğini belirten Türel, şöyle devam etti:

"Yerel seçimlerden önce Bezirganı ziyarette bulunmuştum. Vatandaşlarımız virajlar nedeniyle Kalkan'a ulaşımda büyük tehlike ve sıkıntı yaşadıklarını belirtmişti. Ben de 'Seçilince bu yolunuzu yapacağım' demiştim. Seçilir seçilmez çalışmalara başladık. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerimiz Bezirgan'ı direkt Akdeniz'e bağlayacak yeni yolu adeta dağları kırarak açtı. Aynısı Finike Ernez'de de yaşadım. Ernez ziyaretimde vatandaşlarla çınarın altında oturduk. Ben 'Bu yolunuzu yapacağım.' dedim, onlar da 'Başkanım bu çınarın altına oturup ta bu sözü vermeyen siyasetçi yok.' dediler. Şimdi ama o yol açıldı. Bunu da başardık."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Türel, Kaş'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement