Başkan Turgut Oğuzdan Açıklamalar - Son Dakika
Güncel

Başkan Turgut Oğuzdan Açıklamalar

Başkan Turgut Oğuzdan Açıklamalar

Aliağa'ya yakışacak büyük proje yakında başlayacak.

11.06.2012 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALİAĞA BELEDİYESİ ÇAĞDAŞ KENT VİZYONUNA UYGUN YENİ, ÇOK AMAÇLI KOMPLEKS İÇİN İLK ADIMI ATTI

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ; "SÖZ VERİĞİMİZ BİR PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Aliağa Belediyesi, 1985 yılında yapılan ve geçtiğimiz yıla kadar hizmet veren belediye düğün salonunu, yerine modern bir kompleks yapmnak üzere yıktı.

Yıkım yerinde inceleme yapan ve gazetecilere açıklamalarda bulunan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz söz verdiği bir projeyi gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek "İçinde düğün salonu, Gençlik Merkezi, Restoranlar ve sinema salonu gibi kentimizin sosyal ve kültürel bir çok ihtiyacını karşılayacak çok amaçlı kompleks yapacağız." dedi.

25 YILLIK DÜĞÜN SALONU YIKILDI

Aliağa Belediyesi, kentin hızlı gelişimi ve değişimiyle ortaya çıkan ihtiyaçları karşılamak için eskiyen ve yapı ömrünü tamamlayan düğün salonunu yıkarak yeni bir projeye start verecek. 27 yıldan buyana kente hizmet veren düğün salonunun yıkımı Belediye ekiplerince başlatıldı. Hükümet Konağı yanındaki Düğün Salonu'nun içindeki malzemelerin taşınması, kapı ve pencerelerinin sökülmesinin ardından bina güvenlik çemberine alındı. İş makinalarının ilk kepçeyi vurmasıyla binanın yıkımına başlandı. Yıkım ve molozların kaldırılması çalışmalarının 10 gün içinde bitirilmesi planlanıyor.

BAŞKAN OĞUZ; "SÖZ VERDİK MODERN BİR KOMPLEKS YAPACAĞIZ"

Yıkım yerinde inceleme yapan ve gazetecilere açıklamalarda bulunan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz söz verdiği bir projeyi gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek; "Göreve başladığımızdan bu yana kentin ihtiyaç duyduğu tüm çalışmaları tek tek hayata geçiriyoruz. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımız sürüyor. Yaklaşık 30 yıldır Aliağa'ya hizmet eden bu düğün salonu son yıllarda yapı ömrünü tamamlayarak Aliağa'nın ihtiyaçlarını karşılamıyordu.

Yıkımı kısa sürede bitirerek yerine çok amaçlı kompleks bir bina yapacağız. Bu proje de göreve gelmeden önceden verdiğimiz sözlerden biriydi. Başladığımız için mutluyum. Yapacağımız yeni kompleks; 1500 kişilik düğün salonundan restorana, gösteri ve sinema salonlarından çocuk oyun alanlarına, gençlik merkezlerine kadar kentin tüm sosyal ihtiyaçlarını uzun yıllar karşılayan bir yapı olacak. Yeni Projenin şekli ve detaylarını önümüzdeki günlerde Aliağa kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Turgut Oğuzdan Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement