Başkan Tutal, Çat Kapı Ev Ziyaretinde - Son Dakika
Güncel

Başkan Tutal, Çat Kapı Ev Ziyaretinde

Başkan Tutal, Çat Kapı Ev Ziyaretinde

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her fırsatta yaşlıları evlerinde çat kapı ziyaret ederek Seydişehirlilerle ile bir araya gelmeye devam ediyor.

05.01.2018 10:58  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma saatlerinin dışında yaşlı ve engellilere vakit ayıran Başkan Tutal, ev ziyaretleri kapsamında kırsal ve merkez mahallelerde bulunan vatandaşları ziyaret ederek onlarla birlikte ziyaret ederek sohbet etti.

Başkan Tutal, ilk olarak Alaylar 1 mahallesinde bulunan Veli Demirel'i evinde ziyaret ederek onların yaşanmış hikayelerini dinledi.

94 yaşında olan ve 4 yıl askerlik yaptığını kaydeden Demirel ; "3 kız 1 oğlum var. Şehir dışında olan çocuklarım var .Bazıları burada.Kızımın bir tanesi hasta.Ben buralara ev yaptığımda kimse yoktu.Ama şimdi çoğaldı.Fabrikadan emekli oldum" dedi.


Beni kimse bilmez diyen Veli Demirel "bu yaştan sonra kimseden bir isteğim yok. Kendimizi idare ediyoruz. Siz bizden fazla iş görüyorsunuz. Zamanında biz çalıştık çabaladık. Epeyce bir uğraştık. Kulaklarımız duymaz belimiz tutmaz olduk. Ama yinede şükür. Şimdi sıra sizde siz çalışıyorsunuz, biz oturuyoruz"şeklinde konuştu.

Kulakları ağır duyan ve ilerleyen yaşına rağmen Recep Tayyip Erdoğan'ın tanıtım broşürünü gösteren Demirel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a bu adamı tanımaz olurmuyum. Sen onun Belediye Başkanımısın sorusunu yöneltti.

Eskiden camide namaz kılıp hocaya giderken hocayı alıp gittiler diyen Demirel;" Hoca bizi camide okuturken gelip hocayı alıp gittiler. Hapis yatırdılar. Şimdi her şey rahat şükür" dedi
Ziyaretlerin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Tutal;"siz bize dua edin , analarımız gitti .Bize dua edin. Biz sizlerin duaları ile yolumuza devam ediyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tutal, Çat Kapı Ev Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement