Başkan Tütüncü, Anasınıf ve Konferans Salonu Açılışı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü, Anasınıf ve Konferans Salonu Açılışı Yaptı

Başkan Tütüncü, Anasınıf ve Konferans Salonu Açılışı Yaptı

Antalya’nın Kepez ilçesi Kanal Mahallesi’ndeki Mimar Sinan İlkokulu Hatice-Salih Aksoy Anasınıfları ve Konferans Salonunun açılışı yapıldı.

16.12.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kepez ilçesi Kanal Mahallesi'ndeki Mimar Sinan İlkokulu Hatice-Salih Aksoy Anasınıfları ve Konferans Salonunun açılışı yapıldı.

Kepez ilçesi Kanal Mahallesi'ndeki Mimar Sinan İlkokulu Hatice- Salih Aksoy Anasınıfları ve Konferans Salonu açılışına, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İlçe Müdürü Hüdai Vural ve vatandaşlar katıldı. Okulun öğrencilerinden müteahhit işadamı Harun Aksoy tarafından yaptırılan 4 derslikli anaokulu açılışında, öğrenciler judo ve halk dansları gösterisi sundu. Duaların okunması ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, protokole öğrencilerin elleriyle yaptığı Türk Bayrağı hediye edildi.

Okul öncesi çok önemli

Açılış konuşmalarında hayırsever Aksoy, büyüdüğü mahalle sakinlerine hediye ettiği anaokulu ile konferans salonu binasına anne ve babasının ismini vermeyi uygun gördüğünü söyledi. Milli Eğitim Müdürü Arslan ise, öğrencileri gelecek yıl ikili eğitimden kurtarmak için yeni tesislerin oluşumuna yoğunlaştıklarını söyledi. Okul öncesi eğitimin temel eğitimin en önemli basamağı olduğuna dikkat çeken Arslan, böylelikle çocukların ilkokula daha iyi başlayarak uluslararası seviyeye ulaşabileceklerini söyledi.

Kepez'deki değişim

Başkan Hakan Tütüncü, Belediyenin Kepez'in değişimine ve gelişimine çok özel katkılar sunduğunu söyledi. Yeni imkanlar oluşunca geçmişin imkansızlıklarla boğuşulduğu günlerin çabuk unutulduğunu dile getiren Tütüncü, "Ama nereden nereye geldiğimize de bakmamız lazım. 2B sorununu aşmak için Ankara yollarını birlikte arşınladık. Bölge sorunlarını kapı kapı dolaşarak anlatan bizdik. Geldiğimiz noktada güzel bir mahalleye doğru değiştiğini görüyoruz. Yeni okullar, kültür ve spor yatırımları birbiri ardınca kazandırıldı. Bu spor salonu hem okulun, hem de mahallenin ihtiyacını karşıladı. Karşıdaki etüt merkezinde 5, 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine milli eğitim ile birlikte güzel bir eğitim imkanı sunuyoruz." diye konuştu.

Yatırımları hep birlikte istedik

Bir yandan da eğitimin kalitesini arttırıcı bir takım somut olmayan sosyal projeleri de geliştirdiklerinin altını çizen Tütüncü, "Kepez iyi bir eğitim şehri olsun istemiştik. Vizyonunu bu şekilde yapsın istemiştik. İyi bir eğitim şehri ile birlikte gençlik merkezi olsun, aynı zamanda amatör sporun da merkezi olsun demiştik. 2017 yılı yatırımlarıyla birlikte dönemimizde Kepez'de 70 tane yeni okulun mülkiyet sorununu çözerek kazandırdık. Kepez'in en büyük yatırımları bu dönemde yapılıyorsa, bunda hükümetimizin, bakanlıklarımızın, yerel bürokrasimizin destekleri ve sizlerin talepleri doğrultusunda gerçekleşiyor." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü, Anasınıf ve Konferans Salonu Açılışı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement