Başkan Tütüncü Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Başkan Tütüncü Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası dolayısıyla liseli öğrencilerle buluşuyor.

14.05.2014 10:14  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası dolayısıyla liseli öğrencilerle buluşuyor.

Başkan Tütüncü, bu kapsamda Çağlayan Lisesi'ni, Varsak Lisesi'ni ve Hacı Ekrem-Şerife Yazıcıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Gençlik Haftası boyunca ilçedeki diğer liselerdeki öğrencilerle de bir araya gelecek.

"Eğitim, bir milletin Kurtuluş Savaşı gibi mücadele verilmesi gereken bir alandır" diyen Başkan Tütüncü, "Ben de bir eğitim gönüllüsü olarak öğrencilerle bir araya gelmeye, yasal bir zorunluluk olmamasına karşın, eğitimin ihtiyaçlarını karşılamaya önem veriyorum. Belediye Başkanı olduğum günden bugüne okullarımıza ve öğrencilerimize özel bir ilgi ve alaka gösterdim.Çünkü biz biliyoruz ki bugünün öğrencileri yarının teminatıdır. Sizler geleceğin Türkiye'sini sırtlayacaksınız. Bu nedenle önemsediğimizi ve değer verdiğimiz için sizlerle yakından ilgileniyoruz" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, yerel idarecilerin okulları ziyaret etmesinin ve öğrencilere değer vermesinin önemini vurgulayarak, "20 yıl kadar önce ben de lise öğrencisiydim. O zamanlar okulumuzu ziyaret eden, bizimle ilgilenen ve başarılı olalım diye gayret gösteren belediye başkanları yoktu. Bunun eksikliğini çok çektik. Şimdi istiyoruz ki, Kepez'deki öğrencilerimiz bizin yaşadığımız ilgi eksikliğini yaşamasınlar. 5 yıl boyunca okullara ve öğrencilerimize her türlü imkanı sağladık Öğrencilerimizi çok seviyorum. Bu nedenle sağladığımız bütün imkanlar öğrencilerimize helali hoş olsun" şeklinde konuştu.

Sınıfları da ziyaret eden Tütüncü, üniversite giriş sınavına hazırlanan öğrencilere başarılar diledi.

Ziyaretlere, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement