Başkan Uğur, "ÇALIŞKANLIK" Değerine Örnek Gösterildi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğur, "ÇALIŞKANLIK" Değerine Örnek Gösterildi

Başkan Uğur, "ÇALIŞKANLIK" Değerine Örnek Gösterildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyle Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ercan Kıvrak İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

26.12.2014 08:46  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Uğur, "Değerler Eğitimi" isimli proje kapsamında hazırlanan programda ilkokul öğrencileriyle interaktif söyleşiye katıldı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

BAŞKAN UĞUR ÇALIŞKANLIK DEĞERİNE ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen, "Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında Aralık 2014-Ocak 2015 ayları boyunca 'çalışkanlık' değerinin işlendiği bildirildi. Bu proje kapsamında Ercan Kıvrak İlkokulu'nda 'çalışkanlık' değerine örnek teşkil etmesinden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur okula davet edildi. Okulda öğrencilerin çiçeklerle karşıladığı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, girdiği bir sınıfta (3/ E şubesi) çocuklarla sohbet etti. Sınıf başkanı olan İclal Sağay Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur için hazırladığı mektubunu okudu. Sınıf Başkanı İclal Sağay, 30 Ekim'de yapılan seçimde göreve geldiğini belirterek bu zor görevinde Büyükşehir Belediye Başkanından destek olmasını istedi.

ÖĞRENCİLERLE İNTERKATİF SÖYLEŞİ

Okulun bahçe düzenlemesi ve yapılan diğer işlerle ilgili teşekkür eden minik sınıf başkanını dikkatle dinleyen Başkan Uğur, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Sınıfta çocuklarla sıraya oturup sohbet de eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, daha sonra okulun çok amaçlı toplantı salonunda 3 ve 4. Sınıflardan oluşan 60 kişilik öğrenci gurubuyla interaktif söyleşi programına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kendisine soru yönelten öğrencileri tek tek dinleyip sorularını cevaplandırdı, onlara disiplinli çalışmaları halinde başarıyı yakalayabileceklerini öğütledi. Çeşitli konularda da sohbet ettiği öğrencilerle keyifli bir söyleşi programı geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, burada da öğrencilere hediyeler verdi, öğrencilerin isteğini geri çevirmeyip imza dağıttı. Öğrenciler ise çeşitli isteklerini de dile getirdikleri söyleşi sırasında Başkan Uğur'a sevgi gösterisinde bulundular. Okul bahçesini inceleyen Başkan Uğur. öğrencilerle birlikte fotoğraf çekildikten sonra Ercan Kıvrak İlkokulu'ndan ayrıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un konuk edildiği Ercan Kıvrak İlkokulu'ndaki programa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Turhan Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Solak, karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, şube müdürleri ile Ercan Kıvrak İlkokulu Müdürü Ahmet Kutlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nazım Ergelen, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Zerrin Ağyar ile Ercan Kıvrak İlkokulu Değerler Eğitimi Komisyon üyesi öğretmenler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğur, 'ÇALIŞKANLIK' Değerine Örnek Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement