Başkan Uğur'dan Savaştepeli Çiftçiye Sulama Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Uğur'dan Savaştepeli Çiftçiye Sulama Müjdesi

Başkan Uğur\'dan Savaştepeli Çiftçiye Sulama Müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ziyaret ettiği Savaştepe ilçesinde çiftçiye sulama müjdesi verdi.

11.08.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ziyaret ettiği Savaştepe ilçesinde çiftçiye sulama müjdesi verdi. Başkan Uğur, Sarıbeyler Barajı'ndan yapılacak olan sulamanın geçen yıl ile aynı fiyattan gerçekleşeceğini söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Savaştepe ilçesini ziyaret etti. Başkan Uğur'u Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Ali Toprak karşıladı. Öğle namazını Savaştepe Çarşı Cami'nde kılan Başkan Uğur, ardından AK Parti İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Turhan Şimşek, büyükşehrin desteğini her zaman hissettiklerini söyleyerek Başkan Uğur'a teşekkür etti. Başkan Uğur, Savaştepe'nin aldığı hizmetlerle 5 yıl sonra çok farklı bir noktada olacağını anlattı. Uğur, "Savaştepe'ye gelirken, dağların devrildiğini, yolların açıldığını, İstanbul'dan gelen otoyolun Savaştepe'den İzmir'e ulaştığını gördük. Bir buçuk yıl gibi bir sürede bu otoyol Balıkesir'den Savaştepe'ye ve buradan İzmir'e ulaşacak. Balıkesir-Savaştepe yolunun ihalesi yapıldı. Virajlardan arındırılmış, genişletilmiş bir yol haline gelecek. Arkasından Savaştepe'ye geçecek olan yüksek hızlı tren var. Savaştepe merkez konumunda, otoyolların, yolların, yüksek hızlı trenlerin, elektrikli trenlerin, demiryollarının kavşağında bir ilçemiz. 5 yıl sonraki Savaştepe bugün çok daha farklı bir ilçemiz olacak. Yatırımlar bittiğinde buradan Çandarlı limanına, Menemen'e bağlandığında çok farklı bir yer olacak" dedi.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Uğur, "BASKi burada çalışmalarına devam ediyor. Kırsalda abone çalışmalarını tamamladık. Fen işlerimiz yolları yapıyor. Kırsal Dairemiz, Sarıbeyler yolu ile yaptığı çalışmalar ile Savaştepe bizim için önemli bir yer. Savaştepe'ye yapıalcak meslek yüksekokulu ile ilgili inşaat sürüyor bizde desteğimizi veriyoruz. Sarıbeyler Barajı'nda çiftçimizin sulama fiyatları ile ilgili endişesi var. Hiç merak etmeyin, geçen yıl ki fiyatlar neyse bu sene de aynısı olacak. Savaştepe Belediye Başkanımız canla başla çalışıyor, şimdi kilit parke imal ediyor. Biz büyükşehir olarak kendisinin arkasındayız" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uğur'dan Savaştepeli Çiftçiye Sulama Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement