Başkan Uğurlu, Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu, Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi

Başkan Uğurlu, Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle ilçede görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi.

02.10.2018 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Binali Yıldırım Millet Bahçesi'nde İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, AK Parti İlçe Başkanı, İlçe Müftüsü, İmam ve Müezzinleri ağırlayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu "15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminde hocalarımızın cami minarelerinde okudukları selâların ve o selâların yüreğimizde bıraktığı etkisi asla inkar edilemez. Bizleri o gün o meydanlara döken minarelerde hocalarımızın okudukları selâlardır" dedi.

İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya ile birlikte böyle bir organizasyon yapıp, bir ve beraber olmayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Uğurlu, "Maksadımız bir araya gelmek, bir olmak diri olmak, sizi unutmadığımızı her daim sahip çıkacağımızı sizlere değil tüm Kemalpaşa'ya göstermek için bugün buradayız. İnşallah bu uygulamamızı geliştirerek devam ettireceğiz" diye konuştu.

Din görevlilerinin üzerinde çok ağır bir yük olduğunu hatırlatan Uğurlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Üzerinizde ve omuzlarınızda İslam'ı anlatma gibi ağır ama bir o kadar da onurlu bir yük var. Rabbim bu cennet vatanda bayrağımızı indirtmeyi, ezanımız dindirmeyi nasip etmesin. 3,5 yıldan beri belediye başkanlığı yapıyorum.Her vakit namazında farklı bir camiye gitmeye çalışıyorum.Camiler yapılırken, her şeyi ile muazzam olmalı diye düşünüyorum.Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım'ın adını verdiğimiz bu tesisimizin içerisinde Kemalpaşa'nın en büyük ve en güzel camilerinden birisini inşa ediyoruz. Bu vesile ile bir kez daha Din Görevlilerimizi; dini eğitim ve hizmetler bağlamında toplumuza sundukları kıymetli katkılardan dolayı tebrik ediyorum. Bizlerde ve evlatlarımız üzerinde hakları çok. Allah (C.C) sizlerden razı olsun."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu, Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement