Başkan Uğurlu: "Engelleri Hep Birlikte Aşıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu: "Engelleri Hep Birlikte Aşıyoruz"

Başkan Uğurlu: "Engelleri Hep Birlikte Aşıyoruz"

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili bir açıklama yaparak tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutladı.

03.12.2013 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Uğurlu'nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili bir açıklama yaparak tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutladı. Başkan Uğurlu'nun konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"İnsanların tamamının sağlıklı olması doğa gereği mümkün değildir. Mutlaka çeşitli dezavantajları olan engelliler bulunacaktır. Bu insanlarımızı topluma kazandırmak, katılımcı ve üreten insanlar haline getirmek bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır. Bunun da kamunun ve çeşitli alanlarda örgütlenmiş demokratik kuruluşların düzenlemeleri ve çalışmaları ile mümkün olacağı inancındayım.
Karaman Belediyesi olarak biz bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyor, çalışmalarımızda engelli vatandaşlarımızı düşünerek onların yaşamlarını kolaylaştıracak planlamalar yapıyoruz. Bunun yanında hizmete açtığımız Gönül Gözü Çayevi'nde; Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını başkalarına bağımlı olmadan sürdürmeleri de sağlamak için hem bir çalışma ortamı hem de vakit geçirip bir şeyler yiyip içebilecekleri bir mekân oluşturduk. Engelleri hep birlikte aşıyoruz.

Engelli olduğu için hiç kimse toplumdan dışlanmamalı onlara sevgiyle kucak açılmalıdır. Bu yönde atılacak her adım, engellilerimizin yaşamdan tat almalarını ve yaşama daha sıkı bağlanmalarını sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, bir gün değil her gün yanınızdayız diyerek selam ve sevgilerimi sunuyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu: 'Engelleri Hep Birlikte Aşıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement