Başkan Uğurlu'ya Anlamlı Hediye - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu'ya Anlamlı Hediye

Başkan Uğurlu\'ya Anlamlı Hediye

Uysal Saat Galeri iş yeri sahibi Ali Uysal Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'yu makamında ziyaret etti.

18.12.2013 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uysal Saat Galeri iş yeri sahibi Ali Uysal Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'yu makamında ziyaret etti. Hizmetle dolu bir dönemin çok hızlı geçtiğini ifade eden Uysal başkan Uğurlu'ya el yapımı özel bir saat hediye etti.

Ziyareti sırasında konuşan Ali Uysal, nam-ı diğer Saatçi Ali Usta şunları kaydetti; "Sayın başkanım Karaman'a belediye başkanı olduğunuzda şehrimiz adeta bir kasaba görünümündeydi. Hizmetle dolu yıllar çok hızlı geçti. Görev süreniz boyunca Karaman'ı adeta yeniden tasarladınız. Bende sizin için özel bir saat tasarladım. Karaman'a hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Bu millet daima sizi hayırla yâd edecektir." Dedi.

"Nefes Aldıkça Karaman'a Hizmet Etmeye Devam Edeceğim"

Aldığı bu hediyenin kendisi için çok anlamlı olduğunu söyleyen başkan Uğurlu şunları kaydetti;"Bu saat alelade hediye edilmiş bir saat değil benim için. Bu saat taşıdığı anlam itibari ile almış olduğum en güzel hediyelerden birisi. Ali Usta'ya bu düşüncesinden ve nezaketinden dolayı çok teşekkür ederim. Ama hizmet için daha zamanımız dolmadı. Karaman'a hizmet etme süremiz biz nefes aldıkça devam edecek." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu'ya Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement