Başkan Uğurlu’ya Yazarlar Birliği’nden Onur Plaketi - Son Dakika
Yerel

Başkan Uğurlu’ya Yazarlar Birliği’nden Onur Plaketi

Başkan Uğurlu’ya Yazarlar Birliği’nden Onur Plaketi

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi'nin 19 Mart Cumartesi Günü Düzenlenen Paneline, Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu Onur Konuğu Olarak Katıldı.

21.03.2011 23:12  Güncelleme: 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi'nin 2011 Bahar Dönemi Kültürel Etkinlikleri Kapsamında 19 Mart Cumartesi Günü Düzenlenen Panele, Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu Onur Konuğu Olarak Katıldı. Konya Ticaret Odası Konferans Salonu'nda Gerçekleştirilen Ve Ak Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakçı, Hüsnü Tuna Ve Ali Öztürk'ünde Katıldığı "10. Yılını Geride Bırakan Akademik Sayfalar Ve Konya Kültürüne Katkıları" Konulu Panelde, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu; "Şehir Ve Şehir Kültürü" Üzerine Bir Konuşma Yaptı.

Başkan Uğurlu, Karaman Ve Konya'nın Türk Kültür Tarihi İçinde Önemli Bir Yeri Olduğunu Dile Getirerek, Bu İki Kardeş Şehrin Sadece Birkaç Tekke, Minare Ve Medreseden İbaret Olmadığını Söyledi. "Bu Coğrafya Büyük Bir Miras Ve Kaynaktır" Diyen Uğurlu, Bu Mirasın Üzerine Taş Koymanın Zor Olduğunu Fakat Akademik Sayfaların Bunu Büyük Ölçüde Başardığını Belirtti.Panelin Sonunda Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'ya Akademik Çalışmalarından Dolayı Konya Yazarlar Birliği Tarafından Plaket Verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Başkan Uğurlu’ya Yazarlar Birliği’nden Onur Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement