Başkan Üras," Kemer Hak Ettiği Hizmeti Alacak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Üras," Kemer Hak Ettiği Hizmeti Alacak"

Başkan Üras," Kemer Hak Ettiği Hizmeti Alacak"

Kemer Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yusuf Üras, Kemer’in hizmete aç olduğunu, Tekirova’daki istikrarı Kemer’e de getirmek için çalışacaklarını belirtti.

17.01.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yusuf Üras, Kemer'in hizmete aç olduğunu, Tekirova'daki istikrarı Kemer'e de getirmek için çalışacaklarını belirtti. Kemer'in yıllardır hizmet göremediğini vurgulayan Başkan Üras, "Kemerliler bizim baş tacımız, onların aradığı beklediği özlediği hizmet inşallah 30 Mart'ta gelecek. Kemer kabuğunu kıracak" dedi.

Katıldığı bir yerel televizyonda projelerini anlatan AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, "Hizmete önem veren, belediyeciliğe önem veren partimiz aday belirleme sürecinde sıkı ve titiz bir çalışma yaptı. Aslında süreç uzun gibi gözükse de önümüzde dolu dolu 70 gün var. Ben 25 yıldır siyasetin içinde olan biriyim. Siyasette değil bir gün bir saatin bile büyük önemi vardır. Bu nedenle ben hiçbir zaman gecikilmiş bir şey olarak görmüyorum. Sonunda partimiz beni aday gösterdi ve yarış başladı. İnşallah 30 Mart'ta mahcup etmeyeceğim" dedi.

Artık ilçelerin de büyükşehir belediyesinde aktif rol oynayacağını belirten Yusuf Üras, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Menderes Türel'le birlikte hem Kemer'i hem de büyükşehir'i AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. Başkan Üras, Kemer Belediyesi'nin de 5 yıldır Kemer'e kazanım sağlayacak bir projesi olmadığını belirterek, "Kemer hak ettiği hizmeti alamadı. Kemer'ini içine düştüğü bu sıkıntılı durumdan ancak AK Parti ile kurtulur. Kemer'e AK Partili belediyecilik anlayışının gelmesi lazım. Tekirova'da, GATAB'la da tüm bölgede biz bunu gerçekleştirdik" diye konuştu.

Kemere yönelik çalışmalarının yeni olmadığını uzun yıllardır çalışmalarını ve hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Üras, seçildiği taktirde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında şunları söyledi:

"Kemer'in kazanımları için hazırlıklarımızı uzun yıllardır sürdürüyoruz. En kısa zamanda bunları somutlaştırıp kamuoyu ile paylaşacağız. Turizmi geliştirme en önemli önceliğimiz olacak. Büyüyen Kemer'i turizm pastasından daha çok pay alması için turizm girdilerinin daha da artması için gerekli çalışmaları yapıp Kemer'de 4 aya düşen sezonu önce 6 ardından 8 ve sonra da 10 ve 12 aya çıkartmak istiyoruz. Av turizmi, doğa turizmi, spor ve sağlık turizmi geliştirmeyi planladığımız konular arasında. Bunun yanı sıra sosyal projelerimiz de olacak. Kemer Kuzdere, Aslanbucak ve Beldibi'nin ciddi sorunları var. Bunların hepsine hakimiz, hepsini biliyoruz. Kemerli hemşerilerim müsterih olsunlar. 30 Kemer için bir milat olacak." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üras,' Kemer Hak Ettiği Hizmeti Alacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement