Başkan Ürgüp'e Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Ürgüp'e Ziyaretler Sürüyor

Başkan Ürgüp\'e Ziyaretler Sürüyor

Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi'nin açılışına katılmak ve bazı temaslarda bulunmak Sivas’a gelen Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Fikret Daş, İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol ve ilçe teşkilat üyeleri, Başkan Ürgüp'ü ziyaret etti.

20.12.2013 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi'nin açılışına katılmak ve bazı temaslarda bulunmak Sivas'a gelen Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Fikret Daş, İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol ve ilçe teşkilat üyeleri, Başkan Ürgüp'ü ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, Başkan Ürgüp'e şimdiye kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, üzerinde Osmanlı Devlet Arması'nın bulunduğu tabloyu hediye etti.

Ziyarette konuşan Karakol, "Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak gurur ve şeref duruyoruz. Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı bizi gururlandırdığınız için de size ayrıca teşekkür ediyorum. Sivas'a geliş amacımız ise, burada bizim arkadaşlarımız var, ayrıca yapılan hizmetleri İstanbul'dan zaten takip ediyorduk, burada da yerinde görüp İstanbul'daki eş ve dostlarımıza aktarmak, ayrıca bir dizi temaslar yapıp siz değerli Başkanımızın her zaman yanında olduğumuzu göstermek amacındayız. Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi'nin açılışına da bu vesileyle katılacağız" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, "Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi açılışında bulunmak ve Sivas'ta yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla arkadaşlarımız Sivas'a teşrif ettiler. Tabi ki yapılan işler Allah rızası için ve halk için yapılan hizmetlerdir. Bunlar mutlaka Hakk'ın ve halkın nezdinde değerini bulacaktır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Ürgüp'ü daha sonra Ege Bölgesi Sivas Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Hamdi Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Federasyon Başkan Yardımcısı Hamdi Yıldız; "Biz İzmir'den Hanımlar Kültür Merkezinin açılışına geldik. Aynı zamanda 7- 10 Kasım tarihlerinde İzmir'de düzenlediğimiz Sivas Günleri'ne verdiği destekten dolayı Başkanımıza plaket vermek istedik. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Ürgüp ise; "İzmir'den gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum. Daha önce yaptığımız 6 açılıştan birisine gelmek istediler, biz en son ki açılışa gelin finali beraber yapalım dedik. Tabi İzmir'deki Sivas Günleri ilk sene yapılan bir programdı. Buna rağmen gayet güzel geçti. İnşallah önümüzdeki yıllar daha iyilerini yapmak nasip olur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dernek üyeleri Başkan Ürgüp'e plaket takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ürgüp'e Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement