Başkan Uysal, AK Parti Genel Merkeze Projelerinin Tanıtımını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Uysal, AK Parti Genel Merkeze Projelerinin Tanıtımını Yaptı

Başkan Uysal, AK Parti Genel Merkeze Projelerinin Tanıtımını Yaptı

Balıkesir’in Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, AK Parti Genel Merkez’inde ilçe genelinde yaptığı projeler ve yatırımlar hakkında sunum yaptı.

29.12.2017 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, AK Parti Genel Merkez'inde ilçe genelinde yaptığı projeler ve yatırımlar hakkında sunum yaptı.

Başkan Uysal, görev süresince yaptığı çalışmaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ile bir araya geldi. 3 Yıl boyunca Burhaniye'de yapılan projeler ve yatırımlar ile ilgili olarak Erol Kaya'ya AK Parti Genel Merkezinde sunum yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Burhaniye ile ilgili proje ve yatırımları görüştü. Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç ve Güngör Persil ile birlikte ilçede yapılması gereken işler dahil olmak üzere tamamladığı ve devam eden projeleri en ince ayrıntısına kadar bilgilendirmesini yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'ı sunum sonunda yapılan çalışmalar ve gelinen nokta itibariyle tebrik eden Kaya, aynı azim ve heyecan ile başarılı çalışmaların devamını diledi. Kaya, "Milletimiz her şeyin en iyisine layıktır" diyerek, bu noktada yerel yönetim performanslarının çok önemli olduğuna işaret etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Uysal, AK Parti Genel Merkeze Projelerinin Tanıtımını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement