Başkan Uysal'dan Mahalle Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Uysal'dan Mahalle Ziyareti

Başkan Uysal\'dan Mahalle Ziyareti

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

14.04.2018 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahalleleri ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşların taleplerini yerinde dinlediklerini söyledi.

İlçeye bağlı 31 mahallede önemli alt ve üst yapı çalışmaları yaptıklarını anlatan Uysal, "Mahallelerimizde öncelikle sel felaketlerinin önüne geçebilmek için derelerin ıslahları, yağmurlama, kanalizasyon ve içme suyu hatları ile sürdürdük. Bağlık Mahallesi'nde de muhtarımız Muhsin Aydın ile esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek taleplerini dinledik, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verdik." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Uysal'dan Mahalle Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da lise öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla temizlik yaptı
    14:22 Amasya'da lise öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla temizlik yaptı

    Amasya'nın Suluova ilçesinde bulunan Şehitler Haftası dolayısıyla Şehitliği'nde temizlik yapan lise öğrencileri, şehit mezarlarını sulayarak dua etti. Etkinlikte öğrencilere milli ve manevi duygular aşılanırken, şehitlere vefa ve minnet duyguları ifade edildi.

  • Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nden 3 kedi ve 1 köpek daha sahiplendirildi
    14:20 Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nden 3 kedi ve 1 köpek daha sahiplendirildi

    Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi, binlerce sokak hayvanını sahiplendirerek örnek olmaya devam ediyor. Merkezde bakımları yapılan 3 kedi ve 1 köpek daha sıcak yuvalara kavuşturuldu. Sahiplendirme konusunda bilgi almak isteyenler ise Doğal Yaşam Merkezi'ne ulaşabilirler.

  • Berlin'de Dimitri Kantemir'in Müziğiyle Doğuyla Batı Buluştu
    14:19 Berlin'de Dimitri Kantemir'in Müziğiyle Doğuyla Batı Buluştu

    Almanya'nın başkenti Berlin'de Rumen asıllı tarihçi, yazar ve müzisyen Dimitri Kantemir'in bestelediği eserlerden oluşan bir konser programı gerçekleştirildi. Konserde, 17. yüzyıl Moldova bölgesinin türkülerini ve halk müziğini içeren zengin bir repertuvar sunuldu. Konsere katılanlar arasında Alman tarih ve müzik severlerin yanı sıra Türkiye'nin Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı da yer aldı. Kantemir'in Osmanlı dönemindeki önemi ve bestelerinin notaya dökülmesi vurgulandı.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Bilecik'te yapılacak
    14:18 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Bilecik'te yapılacak

    Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları, 20-21 Nisan'da yeni oluşturulan Endurobil 365 Extrempark Bilecik parkurunda yapılacak. Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yarışlardan büyük heyecan duyduklarını belirterek, Türkiye'nin en büyük enduro parkını kurduklarını ve 365 gün motokros yapılabilecek bir alan oluşturduklarını söyledi.

  • Denizlispor Futbolcuları Maaş Alamadıklarını Sosyal Medyada Paylaştı
    14:18 Denizlispor Futbolcuları Maaş Alamadıklarını Sosyal Medyada Paylaştı

    Denizlispor futbolcuları, maaş alamadıklarını ve takıma sahip çıkılması gerektiğini sosyal medyada paylaşarak antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Ayrıca futbolculardan Mehmet Ali Ulaman'ın ailesi taraftarlar tarafından saldırıya uğradı ve konu hakkında mücadele edeceğini bildirdi.

  • Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi Tebrik Etti
    14:17 Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi Tebrik Etti

    Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller ve heyeti, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Başkanlar, Alpu için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı
    14:15 Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik uygulamalarında 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan çalışmalarda 91 sokak, 37 park, 31 metruk bina ve 114 iş yeri incelendi. Ayrıca 275 aracın sorgusu yapıldı ve 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi. Kimlik kontrolü yapılan kişilerden 20'si çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve haklarında işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.


Advertisement