Başkan Üzülmez Cemiyetlere Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez Cemiyetlere Katıldı

Başkan Üzülmez Cemiyetlere Katıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu katıldığı cemiyetlerinde yeni yuva kuran gençlere “Allah Mesut Etsin” dileklerinde bulunurken evlilik yolunda olan gençlere de “Allah Tamamına Erdirsin” dileklerinde bulundu.

15.04.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu katıldığı cemiyetlerinde yeni yuva kuran gençlere "Allah Mesut Etsin" dileklerinde bulunurken evlilik yolunda olan gençlere de "Allah Tamamına Erdirsin" dileklerinde bulundu.

Çiçeği burnunda Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu katıldığı cemiyetlerle Kartepeli gençlerin nikahını da kıydı. Suadiye'de Küçük Ev adlı işletmenin sahibi Sadi Sezgin ile ev hanımı eşi Sevgi Sezgin'in 3 çocuğundan mali müşavir olan kızları Zehra Sezgin hayatını, Pegasus Hava Yollarında uçak bakım uzmanı olarak çalışan Emine ve merhum Yahya Kıvanç çiftinin 2 çocuğundan biri olan Ercan Kıvanç ile birleştirdi. Çağlayan Düğün Salonu'nda evliler kervanına katılan gençlerin nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken çiftin şahitliklerini Semih Sezgin, Seyide Özüer, Mustafa Kıvanç ve Mustafa Çuhadar üstlendi.

Kartepe Emekevler Mahallesi sakinlerinden emekli Kemal Turan ile ev hanımı Gönül Turan'ın 2 çocuğundan zarif kızları Nalan hayatını, Turgut Mahallesi sakinlerinden emekli Ali Koçaş ile ev hanımı Keziban Koçaş çiftinin 3 çocuğundan Hyundai Fabrikası çalışanı Muhittin Koçaş ile birleştirdi. Yıldız Restaurant'taki düğün cemiyetine katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aileleri tebrik ederken genç çifte de "Mutluluğunuz daim olsun" dileklerinde bulundu.

Kartepe Ataşehir Mahallesi sakinlerinden Hüsne ve Bahrittin Gün çiftinin 4 çocuğundan Akay inşaat çalışanı Mehmet hayatını, Derince İlçesi Yenikent Mahallesi sakinlerinden Şerife İsmail Karadaş çiftinin 4 çocuğundan zarif kızları Naciye Karadaş ile birleştirdi. Her iki ailenin dost ve akrabalarının hazır bulunduğu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki cemiyete katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aileleri tebrik ederken Naciye ve Mehmet Gün çiftine de mutluluk diledi.

Kartepe Rahmiye Mahallesi'nden Kaçar ve Özdemir ailelerinin çocukları Canan Kaçar ve Seçkin Özdemir de hafta sonu evliler kervanına katıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de Uzunçiftlik Kültür Merkezi'ndeki cemiyete katılarak evliler kervanına katılan gençlerin mutlu günlerine ortak oldu. Başkan üzülmez, The Ness Hotel'de evlenen Fatma ve Yaşar Bayan'ın zarif kızı Eda ile Serap ve Murat Aksoy çiftin yakışıklı çocukları Mustafa'nın düğününe de katıldı.

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi sakinlerinden emekli Selami Başaran ile merhum Ayşe Başaran çiftinin 2 çocuğundan Yıldız Entegre Fabrikası çalışanı Tolga hayatını, Emekevler Mahallesi sakinlerinden emekli Ali Naci Yılık ile ev hanımı Zahide Yılık çiftinin 4 çocuğundan zarif kızları Nagihan ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki düğün cemiyetine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Nagihan ve Tolga'yı tebrik etti ve mutluluk diledi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, evlilik yolunda ilk adımı atan gençlerin nişan yüzüklerini de "Allah tamamına erdirsin" dilekleri eşliğinde kesti. Belediye meclis üyesi Kemal Bayraktar'ın da akrabası olan Arslanbey sakinlerinden Hikmet ve Safiye Bayraktar çiftinin çocukları Mesut ile Hatice ve Sadi Yıldırım çiftinin zarif kızları Elif'in nişanına her iki ailenin dost ve akrabaları da gençleri yalnız bırakmadı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez Cemiyetlere Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement