Başkan Üzülmez Minik Aras İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez Minik Aras İle Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kendisinden video ile randevu isteyen Birinci sınıf öğrencisi Aras Yağız Yardımcı'yı makamında kabul etti.

04.06.2018 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepeli I'nci sınıf öğrencilerinden Aras Yağız Yardımcı, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e ulaşmak için ilginç bir yol buldu. Başkan Üzülmez ile görüşme istediğini video çekerek dile getiren Minik Aras bu isteğine ulaştı. Hazırladığı videolu mesajını Başkan Üzülmez'e ileten Minik Aras'ın, görüşme isteği olumlu karşılanarak belediye binasına davet edildi.

ÜZÜLMEZ KARŞILADI

Kendisinden videolu randevu talebinde bulunan Minik Aras'ı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez karşıladı. Belediye Başkan Üzülmez'i karşısında gören Minik Aras Yağız'ın heyecanı gözlerinden okunuyordu. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, minik Aras Yağız Yardımcı'ya hediye verdi. Saat ve pazıl hediye eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Minik Aras'ın saatini koluna bizzat taktı.

MİNİK ARAS'IN İSTEĞİ

Kartepeli minik Aras Yağız Yardımcı, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'den seksek, satranç, bisiklet yolu, labirent, üçtaş, voleybol oyunlarının yer aldığı, trafiğe kapalı alanda çocukların gönüllerince eğlenmelerini sağlayacak bir alan istedi. Başkan Üzülmez, gelen bu teklifi en kısa zamanda değerlendirip projelendirileceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez Minik Aras İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement