Başkan Uzun'dan Destek Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'dan Destek Çağrısı

Başkan Uzun\'dan Destek Çağrısı

Yusuf Uzun, derneğe katkı sağlama noktasında herkesin elini taşın altında koyması gerektiğini söyledi.

31.10.2011 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kader Mahkumları Derneği, düzenlediği pazar kahvaltısı ile cezaevlerinde bulunan mahkumlar için yapılması gereken yardımlar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Toplantıya katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, derneğe katkı sağlama noktasında herkesin elini taşın altında koyması gerektiğini söyledi.

Merkezi Beylikdüzü'nde bulunan ve cezaevlerindeki mahkumlara ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli yardımlarda bulunan Kader Mahkumları Derneği, kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Toplantıda, dernek kapsamında gerçekleştirilen çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler aktaran Dernek Başkanı Necdet Yüksel, yeni yapılacak yardım kampanyaları ile ilgili gönüllülerin daha fazla destekte bulunmasını talep etti. Başkan Yüksel bunun için de mektupları cevaplayacak ve paketlemelerde yardımlarda bulunacak gönüllülere ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Başkan Necdet Yüksel, derneğin kurulmasında ve bu günlere gelmesinde Beylikdüzü Belediyesi ve Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un büyük katkıları olduğunu ifade ederek Başkan Uzun'a teşekkürlerini iletti. Başkan Uzun da toplantıda, gün geçtikçe çığ gibi büyüyen bu yardım organizasyonu için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Yapılan kahvaltılı toplantıya Başkan Yusuf Uzun başta olmak üzere Eski Milletvekili Mukadder Başeğmez, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Prof. Dr. Ahmet Şimşir, Prof. Dr. Ramazan Ayvalı, siyasi parti temsilcileri, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Uzun: Yaşam bir iyilik yarışıdır

Sivil toplum kuruluşlarının Kader Mahkumları Derneği'nin sesine kulak vermesi gerektiğini belirten Başkan Yusuf Uzun "Çok önemli bir projenin çatısı altında toplanmış bulunmaktayız. Herkes bu taşın altına elini koymalı. Türkiye'deki cezaevlerine bu çatı altından destek sağlanıyor. Bizler belediye olarak desteklerimizi sunuyoruz, ancak bu işi büyütüp yüceltebilecek olanlar gönüllülerimizdir. Kader mahkumlarımıza her daim elimizi uzatmalıyız. Bizim onlara uzatacağımız el sayesinde tutunabilecekleri bir yaşam olabilir. Yaşam bir iyilik yarışıdır. Kim, elinden ne geliyorsa yapmalı ve katkı sağlamalıdır. Gönüllülerimize ve katkı sunan yardımseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'dan Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement