Başkan ve Ekibi Belediyespor'un Bolu Kampı'nda - Son Dakika
Güncel

Başkan ve Ekibi Belediyespor'un Bolu Kampı'nda

Başkan ve Ekibi Belediyespor\'un Bolu Kampı\'nda

Ergün'ünde izlediği Belediye Spor Hatay Erzin Belediye Spor Hazırlık maçını Manisa Belediye Spor tek golle geçti.

12.09.2011 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bolu"da kamp yapan Manisa Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyete moral ziyareti yaptı. Yeni sezon öncesinde takımın son durumu hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu sene 3. Lig'e çıkacaklarına inandığını söyledi

Yeni sezon öncesinde ikici etap çalışmalarını Bolu'da sürdüren Manisa Belediyespor Futbol Takımına kamp yaptığı otelde moral ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hazırlıklarını yoğun tempo ile sürdüren sporcular ile bir araya geldi. Ziyarete Başkan Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Meclis Üyesi Sezai Gürcan, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, Futbol Şube Sorumluları Ertan Çakmaz, Selçuk Etiz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi Cem Çöllü'de katıldı. Süper Amatör Küme'de tarihinde ilk kez şampiyonluğa taşıdıkları Manisa Belediyespor'u yeni sezonda 3. Lig'e çıkarmayı planladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Her zaman belirttiğimiz gibi Manisa'ya ikinci bir profesyonel takım kazandırma amacındayız. Bu nedenle hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Bu nedenle takımı Bolu'da kampa gönderdik. Teknik heyetten aldığım bilgiler doğrultusunda hazırlık döneminin iyi geçtiğini öğrendim. İnşallah iyi bir hazırlık döneminin ardından takım lige iyi bir başlangıç yapacaktır" dedi. Bolu'da kamp yapan takıma başkan yardımcıları, kulüp başkanı ve yönetimle birlikte moral ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Ergün, "Takım ve teknik heyet ziyaretimizden oldukça memnun oldular. Kendilerine başarılar diledik.

Ziyaretimizde antrenman ve hazırlık maçlarını izleme fırsatımız oldu. Takımın son durumunun iyi olduğunu gördük. İnanıyoruz ki yaptığımız fedakârlıkların karşılığını lig başlayınca alacağız" diye konuştu.

Desteklerin Karşılığını Vereceğiz

Kampı ziyaret eden Kulüp Başkanı Cenk Ergün'de desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Kendilerine verilen desteğin karşılığını ligde alacakları galibiyetlerle vereceklerini ifade eden Ergün, "Takım çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor. Her geçen gün daha iyi oluyoruz. Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız" dedi.

Hazırlık Maçlarında Dördüncü Galibiyet

Manisa Belediyespor Bolu'da oynadığı dördüncü hazırlık maçında ikinci galibiyetini aldı. Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz, güçlü rakibini 37. dakikada Denizli Belediyespor'dan transferi Emre'nin attığı golle 1-0 yendi. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada sayısız gol fırsatından da yararlanamayan yeşil-beyazlı ekip, lig öncesinde umut verdi. Kampın ilk döneminde oynadıkları iki hazırlık maçından yenilgiyle ayrıldıklarını belirten Teknik Direktör Serol Emlek, "Takım her geçen gün iyiye gidiyor. Bunu son oynadığımız iki hazırlık maçından galibiyetle ayrılarak gördük. Ligin başlamasına daha bir ay var. Bu süre içinde daha hazır hale geleceğiz" dedi.

Yabancı Oyuncular Deneme Sürecinde

Deneme amacıyla Bolu'ya getirilen Kongo'lu orta saha oyuncusu Daniel ve Amerikalı forvet Jamal Greahast ile ilgili olarak ta konuşan Emlek, "Şu anda ikinci oyuncuyu değerlendiriyoruz. Kamp sonunda oyuncularla ilgili kararımızı vereceğiz. Bu iki oyuncudan birisiyle sözleşme imzalamak istiyoruz" dedi.

Saha: Bolu Termal Otel

Hakemler: Serdar Deniz***, Barış Özgün Çetin***, Ahmet Eraslan***

Manisa Belediyespor: Adem***, Mustafa Buz***, Levent (dk. 73 Murat**), Fatih** (dk. 67 Erşan**), Serdar***, Raşit** (dk. 46 Murat Efe**), Ahmet***, Celil***, Abdurrahman***, Suat** (dk. 62 Daniel**), Emre***

Erzin Belediyespor: Tayfun*, Şahin*, Kamil*, Zihni*, Bayram* (dk. 46 ferhat*), Umut*, Mehmetcan*, Serhat*, Hakan* (dk 68 Bülent*), Ahmet**, Anıl*, Sercan* (dk. 76 Çetin*), Austin*

Gol: Dk. 37 Emre (Manisa Belediyespor)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan ve Ekibi Belediyespor'un Bolu Kampı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement