Başkan Vekili Işıktaş Çalışmaları Denetledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Vekili Işıktaş Çalışmaları Denetledi

Başkan Vekili Işıktaş Çalışmaları Denetledi

Şırnak’ın Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Fen İşleri Müdür Mehmet Şirin Saygıdar ile beraber ilçedeki çalışma alanlarını denetledi.

09.07.2018 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Fen İşleri Müdür Mehmet Şirin Saygıdar ile beraber ilçedeki çalışma alanlarını denetledi.

İlk olarak BOTAŞ mevkiinde yürütülen asfalt çalışmalarını denetleyen Işıktaş, daha sonra ilçe otogarına gelerek, buradaki firma yetkilileri ve şehir içi taksi şoförleri ile bir araya geldi. Buradaki sorun ve sıkıntıları dinleyen Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar, 25'inci cadde ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetledi. Son olarak, Şehit Harun Boy Mahallesinde yapımı biten Bersis Parkını yerinde inceleyen Işıktaş, daha sonra Yeşiltepe alanı ve Yeşiltepe Mahallesi'ndeki çalışmaları da denetledi.

Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş çalışma alanlarında görev yapan personellere yapılan çalışmaların hızlandırılması ve bir an önce bitmesi hususunda talimat verdi.

Silopi Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar da bazı çalışma noktalarında notlar tutarak, belediye birim müdürleri ile temas kurup, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Vekili Işıktaş Çalışmaları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement